Månadens horoskop för november 2019 – så blir dina kommande veckor.
Månadens horoskop för november 2019 – så blir dina kommande veckor.

Månadens horoskop november 2019 – tecken för tecken

Hur blir din november 2019? Damernas Världs astrolog ser i stjärnorna och ger dig månadens horoskop. Skorpionen är oövervinnerlig, Stenbocken har gott att vänta på jobbet och Vågen slåss mot avundsjuka.

Damernas Värld

Damernas Världs astrolog Margareta Hedin presenterar det aktuella horoskopet, som gäller för perioden 30 oktober till 18 november. Vi är nu i den mysiga tid på året när solen befinner sig i Skorpionens tecken. Så här års vill vi gärna boa in oss, och våra relationer får en extra stor betydelse. 28 oktober blev månen ny i Skorpionen och kanske är detta tiden för en känslomässig omstart. 12 november blir månen full i Oxens tecken och lovar en passionerad tid för kärlek.

LÄS OCKSÅ: Årshoroskop med fokus på kärlek, karriär och nya möjligheter

Skorpionen 24 oktober–22 november

Det är en oövervinnerlig känsla över ditt horoskop. Nu väljer du bort ytliga sammanhang och håller dina närmaste nära dig och fokuserar på vad som verkligen är viktigt. Du har sinnet riktat mot framtiden, hjärtat vet vad det vill ha och det är med glädje och passion du tar dig an livet, arbetet och alla uppgifter som du ska lösa.
Bäst nu: Ditt fokus.

Skytten 23 november–21 december

Vill du ligga steget före, utvecklas och ta för dig till fullo av vad livet erbjuder? Två fantastiska månader, kantade av chanser och möjligheter ligger framför dig. Än går det att utvinna den sista sötman ur Jupiter. Han ersätts snart av ännu underbarare Venus, allas blickar vänds mot dig och ingenting är omöjligt.
Bäst nu: Tänka utanför boxen

Du kan hjälpa lyckan på traven lite extra genom att vara väl förberedd

Stenbocken 22 december-20 januari

Ödets kvarnar mal nu och det är massor i görningen – kärlek, pengar, familj, karriär. De kommande fyra månaderna är ytterst innehållsrika och du kan förvänta dig idel nya chanser och möjligheter till självförverkligande. Du kan hjälpa lyckan på traven lite extra genom att vara väl förberedd.
Bäst nu: En perfekt Linkedinprofil

Vattumannen 21 januari–18 februari

Du har flaggan i topp och mycket tycks kretsa runt arbete och karriär. Underbara planeter påminner om att livet är mer än att jobba och sova. Det sociala livet är stimulerande och kanske även flirtigt. Samarbete, nätverkande och gruppaktivitet – plötsligt tycker du att det är så roligt.
Bäst nu: Att lära känna nya personer

Fiskarna 19 februari–20 mars

En härlig period väntar, du är väl synkad med jordens flöde och i fas med dig själv. Nu kommer inspirationen, lusten och nyfikenheten till dig. Du andas frihet och vill ut och pröva dina vingar, kanske genom att resa eller byta socialt sammanhang. Det gäller att bryta mönster och släppa några begränsande tankar om dig själv.
Bäst nu: Kärleken

Vad säger själen till dig att du vill göra?

Väduren 21 mars–20 april

Under dessa stjärnor händer allt kul – socialt, emotionellt och yrkesmässigt öppnas nya dörrar. Med mycket på en gång är det viktigt för dig att du väljer riktning. Du gör klokt i att bromsa in – reflektera, meditera och sök kontakt med ditt innersta väsen. Vad säger själen till dig att du vill göra?
Bäst nu: Välkomna det nya

Oxen 21 april–21 maj

För vissa av er pågår det en inre kamp. Stanna i det gamla, trygga, invanda eller våga följa nya lockande impulserna? Helt nya möjligheter och vägar öppnas för dig. Du drar till dig positiva människor och blir uppmärksammad. Kärleken lever sitt eget liv just nu med stora känslorna. Gör inget drastiskt.
Bäst nu: Avvakta och känn in. 

Tvillingarna 22 maj–21 juni

Venus närvaro gör detta till en socialt berikande och lättsinnig tid. Känslan för förhållanden växer denna höst och du kanske väljer att ta din relation till nästa nivå. Ett jobberbjudande är troligt, men tacka inte ja bara för att du blir smickrad. Du behöver ett omväxlande och stimulerande arbete där du kan utvecklas.
Bäst nu: Din charm.

Kräftan 22 juni–22 juli

Det är mycket nu och livet är intensivt, utvecklande och belönande. Har du ett stort projekt att avsluta? Be andra om hjälp och delegera arbetsuppgifter. Att arbeta tillsammans kommer att göra allt så mycket roligare. Prova hur det är att låta andra människor stödja dig för en gångs skull, i stället för att du ständigt håller andra uppe.
Bäst nu: Tillit.

Självkänslan stiger – och detta avspeglas i allt. Kreativt, emotionellt och i din stil.

Lejonet 23 juli–23 augusti

Det finns en lekfullhet med i bilden som lockar fram glimten i ditt öga och leendet på dina läppar. Vackra Venus lockar dig att ta ut större svängar, självkänslan stiger och du mår som en prinsessa. Detta avspeglas i allt – kreativt och emotionellt – i din stil. Du drar till dig uppmärksamhet och uppskattande blickar.
Bäst nu: Att äga livet.

Jungfrun 24 augusti–23 september

Efter några hektiska månader träder du nu in i en mer balanserad period. Toppen! Nu kan du höja blicken an aning från arbetet och även ha tid över att ägna åt dig själv. Egenvård, lite personlig lyx och att umgås med dina närmaste gör underverk för din själ. Ett nytt jobb eller projekt finns inom räckhåll.
Bäst nu: Att ha tid att leva livet.

Vågen 24 september–23 oktober

Det är underbart att följa sina planer från idé till framgång, och en oerhörd tillfredsställelse att se hur varje detalj faller på plats. Håll målfokus och rikta din vilja. Mars närvaro ger dig tillgång till en oerhörd styrka. När du swishar förbi andra yrkesmässigt kan avund uppstå, så var uppmärksam på tissel och tassel bakom ryggen.
Bäst nu: Segerns sötma

LÄS OCKSÅ: ”Det ger mer att gå till en astrolog än till en psykolog”