Ett smycke är bästa gåvan!

Ingenting kan få en kvinna att känna sig så älskad och uppskattad som när hon får ett smycke. Att ge bort ett armband, halsband eller ring passar i alla sammanhang, från dopet, till födelsedagen och konfirmation. Eller varför inte till jul, lagom till julens alla middagar och festligheter? Här är 5 anledningar varför ett smycke är bästa gåvan!

1.Trollbindande pärlor!

Pärlors feminina utstrålning har trollbundit kvinnor – och män - i alla tider. Från Kinas odlade pärlor på 1200-talet till Hollywoods filmstjärnor på röda mattan.

Likaså har den knutna rosettens vackra form följt kvinnor genom tiderna och skapat spännande accenter och uttryck i modet.

Ge bort ett par vackra pärlörhängen eller varför inte en ring eller ett halsband med en pärla och rosett?

2. Shoppa online

Att prova smycken och bli hänförd av allt glitter i butik är en charm i sig. Men att få sitta hemma i soffan under en mysig pläd, långt från stressiga köpcentra och klicka hem julens mest uppskattade presenter är guld värt! Och att dessutom få gåvorna färdiginslagna i vackra paket minskar definitivt stressen inför jul!

Shoppa Pandora online HÄR.

3. I oändlighet....

I Pandoras vinterkollektion går färgerna från gnistrande silver till vintriga, blå nyanser. Mixa klassiska former och stenar med lekfulla charms och skapa på så sätt oförglömliga minnen. Ett armband med charms är en perfekt gåva som man kan fortsätta fylla på med nya dekorativa charms efter tycke, stil och olika händelser i livet.

I Pandoras vinterkollektion finns något för alla, oavsett stil, tycke och smak.

4. En gåva av betydelse

Att få ge presenter är ett stort nöje i sig. Men att veta att presenten har kvalité och ett bra ursprung är en gåva i sig.

Pandora är ett av världens största smyckesföretag och är certifierade av Responsible Jewellery Council, RJC. Det innebär att det finns ett stort och betydelsefullt socialt ansvar för de anställda, i alla led - världen över. Att jobba med välgörenhet och få fattiga kvinnor att bli självförsörjande är bara några av de etiska frågor Pandora jobbar aktivt med.

5. Skapa en personlig stil

Alla smycken hos Pandora går att kombinera, förändra och göra egna små smyckeskollektioner av. Dekorera armband med olika charms, kombinera ringar och välj olika längder och hängen på halsband. En fjäder för en trendigare look, en snöflinga i vintertid eller en klassisk sten för en sober och tidlös look.

Se alla Pandoras nyheter här!

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer

5 nr av Damernas Värld + solskydd & necessär för endast 199 kr. Köp nu!