Vinnarvisningen 2008

Jublet ville inte ta slut när Odd Mollys designer Karin Jimfelt-Ghatan vann Damernas Världs designpris Guldknappen 2008. Det blev en magisk kväll för alla som var med på galan och festen på Cirkus på Djurgården i Stockholm. 

"Wow, vad härligt. Jag är så lycklig över det här," säger Karin Jimfelt-Ghatan efter att hon fått ta emot priset av Mona Johansson, Damernas Världs chefredaktör, och Martina Bonnier, modechef.
Efter prisutdelningen fick publiken se en fantastiskt vacker modevisning med Odd Mollys höstkollektion, stylad av Jonas Hallberg. Jublet ville inte riktigt ta slut och efteråt var det många som ville gratta årets pristagare.
"Det är en enda stor egotripp. Det här är jättestort. Man kan inte få en finare utmärkelse än så här. Jag är stolt och lycklig. Priset har en enorm betydelse för både mig personligen och för Odd Molly," säger Karin Jimfelt-Ghatan lyckligt.

Den bejublade modevisningen på Cirkus i Stockholm stylades av Jonas Hallberg/LundLund och stylistassistenterna Julie von Hoffsten och Evelina Bratell. Vicky Andrén, Madeleine Blomberg, Leona Axelsen Ringström och Linn Asplund var några av modellerna som syntes på catwalken.

Hår: Carina Finnström/Mikas med team.
Makeup: Katarina Håkansson/LundLund med team.
Sömnadsarbeten: Åsa Örterström
Tack till: Afro Art, Drottninggatans Päls

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer

5 nr av Damernas Värld + lyxig hudvård från Emma S för endast 199 kr. Köp nu!