Välkommen Cecilia Hansson – Damernas Världs nya bakbloggare!

Vi är stolta att presentera vår nya bloggare, bakproffset Cecilia Hansson. Här berättar hon vad vi kommer få läsa om i hennes blogg Homemade Stockholm, hur man får till den perfekta kakan – och vilket som är hennes favoritrecept just nu.

Cecilia Hansson startade Homemade Stockholm för tre år sedan, men har bakat betydligt längre.

– Jag har alltid bakat! Eller i alla fall sedan den dagen då mamma släppte in mig i köket och lät mig gå loss med bakmaskinen, haha. Då blev det mest chokladmuffins, kladdkaka, tigerkaka och chokladbollar. Men hur gott är inte det?!

Vad kommer vi att få läsa om på din blogg?

– Massor av recept! Både på söta kakor, pajer, glass, bullar och bröd men också lite recept på raw food, bars, smoothies och annat mindre sött. Inte ens jag kan leva på bara socker.

Vilket är ditt favoritrecept?

– Just nu är det kolapajen med pekannötter. Så skall du börja testa något av mina recept så gör den! Alla har hittills älskat den och den är inte så svår att göra (framförallt inte om man bara gör själva pajen och struntar i garnityret ovanpå).

Hur får man till den perfekta kakan?

– Läs receptet ordentligt, var noggrann med måtten och använd bra råvaror. Kakan blir inte bättre än de råvaror du stoppar i den.

Hur känns det att nu börja blogga på Damernas Värld?

– Det är så kul! Jag hoppas att recepten skall bli omtyckta och att läsarna besöker bloggen ofta för att få inspiration och ögongodis även om det inte skall baka just idag! Det känns också kul att bloggen ligger på Damernas Värld eftersom jag gör många bakreportage i tidningen. Välkommen in på bloggen och börja baka!

CECILIA HANSSON

Ålder: 29

Bor: Sundbyberg och Rådmansö

Gör: Layoutchef på Damernas Värld

Aktuell: Ny bakbloggare på Damernas Värld.

Klicka dig in till Cecilias blogg Homemade Stockholm för massor av härlig bakinspiration!

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer

5 nr av Damernas Värld + lyxig hudvård från Emma S för endast 199 kr. Köp nu!