SISTA CHANSEN: Vinn en unik förvaringslösning från Elfa som är utöver det vanliga!

Damernas världs prestigefyllda pris Guldknappen fyller 30 år, något som ska firas med dunder och brak. Fredagen den 19 augusti bjuds du som läsare in till en underbar kväll fylld av mode, mat, vin och mingel på det fantastiska Nordiska museet på Djurgården i Stockholm. Här kan du läsa mer om firandet och köpa biljetter. 

En av sponsorerna för Guldknappen 2011 är Elfa Lumi AB. Elfa kommer att ställa ut en alldeles speciell, unik och smart  förvaringslösning som är en hyllning till Guldknappen och 30-års jubileet. Denna lösning tävlas ut och tillkännages under kvällen. 

Elfa - originalet sedan 1948. I över 60 år har elfa varit marknadsledande och pionjär inom förvaring med skandinavisk design som fokus. Elfa är stolta att kunna erbjuda måttanpassade förvaringslösningar som  hjälper dig att få plats för alla dina prylar. Snygga, flexibla och eleganta lösningar som gör din värld större och vardagens problem mindre. Som skapar det utrymme du behöver för att verkligen få ut det mesta av livet! 

Eventuell vinstskatt betalas av vinnaren. 

Fill out my Wufoo form!

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer

5 nr av Damernas Värld + lyxigt kit från Clarins för endast 199 kr. Köp nu!