Möt vinnarna av Guldknappen 2013 i tre intervjuer

Vinnare av Damernas Värld Guldknappen 2013 är Ulrika Lundgren för Rika, juryns motivering löd:  Med en stylists skarpa blick för detaljer och känsla i en look har årets vinnare gjort sig ett namn internationellt. Hennes personliga rock’n’roll-attityd med stjärnan som symbol får den mest bortskämda modeeliten att falla pladask. Det är dags för Ulrika Lundgren med märket Rika att erövra hemlandet Sverige, därför tilldelas hon 2013 års DV Guldknappen.

Vinnarintervjun med henne hittar du här! Nominerade till Guldknappen 2013 var även Natalia Altewai och Randa Saome för Altewai.Saome, Sofie, Jennifer och Pernilla Elvestedt för Minimarket, Ida Sjöstedt för Ida Sjöstedt, Jessy Heuvelink för J.Lindeberg, här hittar du en artikel om dem.

Vinnare av Damernas Värld Guldknappen Accessoar 2013 är Anna-Karin Karlsson för AKK. Motiveringen till hennes vinst löd: Genom orubblig viljestyrka, blick för skönhet och egensinnig poetisk läggning har hon gjort det omöjliga möjligt. Världens mest kräsna kändisar står i kö för att få bära hennes coutureskapelser av en specialtillverkad acetat. I egenskap av en solglasögonens drottning med gränslös kreativitet är Anna-Karin Karlsson, AKK, en självklar vinnare av DV Guldknappen Accessoar 2013.

 Läs vinnarintervjun med henne här! Nominerade till Damernas Värld Guldknappen Accessoar 2013 var även: Viktor Tell för Happy Socks, Isabel Lennse för Isabel Lennse , Andreas Vural för Happy Plugs, Anton Sandqvist för Sandqvist, Sofie Bly för Sofie Bly. Här hittar du en artikel om alla nominerade.

Vinnare av Damernas Värld Guldknappen Läsarnas Pris 2013 är: Valerie Aflalo för Valerie. Läs vinnarintervjun med henne här!

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer

5 nr av Damernas Värld + solskydd & necessär för endast 199 kr. Köp nu!