Ny favoritpodcast! Lyssna på ‘Skönhetsredaktionen’ med beautyredaktörerna

Damernas Värld har blivit med podd! 'Skönhetsredaktionen' med Damernas Världs och StyleBys skönhetsredaktörer Maria Ahlgren och Anja Skeppe-Grahn är din nya beautyvän som guidar utan pekpinnar. En hel del skratt och igenkänning utlovas – men även ovärdeliga insidertips från två av Sveriges mest erfarna skönhetsredaktörer. Lyssna på senaste avsnittet nu!

Välkommen in bakom kulisserna i skönhetsvärlden. Här diskuteras precis allt vi anser vara skönhet – från den snyggaste makeupen, skönhetsmat och serum-nörderi till större frågor som skönhetsideal, hur social medier förändrar vår syn på vårt eget utseende eller hur en doft egentligen påverkar våra känslor. Podden drivs av Damernas Världs och STYLEBYs egna skönhetsredaktörer Maria Ahlgren och Anja Skeppe Grahn.

Unna dig en egen stund för dig själv – och lär dig massvis om skönhet på köpet! Här hittar du alla avsnitt av skönhetsredaktionen.

LÄS OCKSÅ: Artisten Janice: "Musiken blev min räddning när pappa dog"

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer

5 nr av Damernas Värld + lyxig hudvård från Emma S för endast 199 kr. Köp nu!