Damernas Värld Guldknappen 2016 – se bloggarnas egna bilder från galan

I helgen gick Damernas Värld Guldknappen av stapeln på  Grand Hôtel i Stockholm. Flera av Damernas Världs bloggare var självklart på plats, scrolla ner för att se deras egna bilder från galan!

Valerie Aflalo var inte bara gäst på Damernas Värld Guldknappen, hon var också en av galans pristagare då hon vann det ärofyllda priset Damernas Värld Guldknappen Läsarnas Pris – för andra gången! Läs mer om vinsten och se Valeries egna bilder från galan i hennes blogg.

Tilda Bjärsmyr var också på plats! Kika in på hennes blogg för att läsa mer om kvällen och för att få alla detaljer om hennes snygga paljettprydda galastass.

Isabelle Engqvist, som driver sminkbloggen Isastar här på Damernas Värld hade en av kvällens absolut snyggaste sminkningar. Hur Isabelle gjorde den får du veta om du klickar in på hennes blogg – där hon också bjuder på bilder från det MAFFIGA dessertbordet!

Susanne Histrup matchade "röda" mattan i en fantastisk klänning från Sonia Rykiel. Läs mer om Susannes coola outfit och hur laddade upp inför galan i hennes blogg!

Damernas Världs chefredaktör Martina Bonnier var självklart också på plats. I hennes blogg kan du läsa om hur hon laddade upp inför Guldknappen! (Vill du se fler bilder på vad Martina och de andra gästerna hade på sig under galan så hittar du alla vimmelbilder här.)

I samarbete med

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer

5 nr av Damernas Värld + lyxig hudvård från Emma S för endast 199 kr. Köp nu!