Välkommen Cecilia Blankens – Damernas Världs nya bloggare!

Designer, modeinspiratör, cool katt – och bloggare på Damernas Värld! I dag börjar fantastiska Cecilia Blankens att blogga hos oss på DV. Här berättar hon vad vi kommer att få läsa om i hennes blogg, vem hon egentligen är – och varför man aldrig får glömma detaljerna.
Det är en ära att få skriva under Damernas Världs flagg

Välkommen Cecilia! Vi är så stolta och glada att du valt att blogga här hos oss på Damernas Värld. Hur känns det för dig?

– Det är alltid inspirerande med nya miljöer och nya människor, så även i bloggvärlden! Jag är inne på mitt 11:e (!) år som bloggare nu (även om jag hunnit göra en hel del annat än "bara" blogga också förstås) och har varit på Expressen, sen på mama i drygt tre år och efter det på min egen domän i dryga tre år – så det var liksom läge att prova ny mark igen. Och att den nya marken blev Damernas Värld är ju helt fantastiskt! Jag har alltid läst Damernas Värld och gillar er välkomnande syn på mode. Det är en ära att få skriva under Damernas Världs flagg!

Cecilia Blankens i egendesignat smycke.

Vad ser du mest fram emot?

– Att träffa nya läsare förstås! Och att få ta med mina fina älskade trogna läsare som hängt med i många år, genom barn och karriär och utlandsflyttar till den här nya platsen i mitt liv!

Vad kommer du att bjuda på i din blogg?

– Jag kommer att blogga om mitt liv i Los Angeles, mitt arbete som kreativt drivande i ett modebolag och om min familj. Jag lovar att alltid försöka leverera på något sätt; något kul, något tänkvärt eller kanske bara några inspirerande och fina bilder. Toppar, dalar, tankar, ärlighet och uppriktighet!

Jag är energisk, lojal och hyfsat kul!

För dem som inte känner dig sedan tidigare, kan du berätta lite om vem du är?

– Jag driver ett skoföretag som heter Blankens, med en lång erfarenhet i modebranschen bakom mig. Först som skribent, och sedan som stylist. För tre och ett halv år sedan bestämde jag och min man Per oss för att ta med våra två barn och flytta till Hollywood. Där lever vi nu med barn som pratar bred svengelska och en tredje liten son som inte ens har svenskt pass än. Surrealistiskt men kul! Ett äventyr mitt i livet. Från början kommer jag från Mariestad, och ett av mina favoritställen på jorden är Kinnekulle där vi har sommarstuga. Till sättet är jag energisk, lojal och hyfsat kul!

Till sist, vilket är ditt bästa stiltips?

– Accessoarerna! Detaljerna! Det är DÄR vi ska lägga krutet. Välj med omsorg och sluta fega. Alla uppskattar en personlig stil!

Klicka här för att komma direkt till Cecilia Blankens nya blogg på Damernas Värld!

Fakta om Cecilia Blankens

Ålder: 37.

Familj: Gift med tv-producenten Per Blankens, mamma till Bonnie, snart 8, Rio, snart 6 och Remy, snart 2 år.

Bor: I Los Angeles sedan 2013.

Gör: Driver egna skovarumärket Blankens, designar smycken, modeinspiratör.

Aktuell: Har precis börjat blogga på Damernas Värld.

Här hittar du Cecilia Blankens nya blogg på Damernas Värld!

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer

5 nr av Damernas Värld + lyxigt kit från Clarins för endast 199 kr. Köp nu!