Budgetmode, väskor och vårskor i nya numret av DV

Nu är ett rykande färskt nummer av Damernas Värld är på väg ut till (först) prenumeranter och (sedan) till butik. Vi tjuvstartar våren och sommaren med ett superhärligt omslag som minner om oss att det inte är långt kvar till salta bad och solvärme. Dessutom bjuder vi på underbart vårmode till budgetpris och laddar för säsongens inköp av skor och väskor (vi längtar!).

Dessutom får du detta i nya numret (bland annat).

PS. Vill du – liksom tusentals andra – få Damernas Värld hem i brevlådan innan den når alla andra? Just nu erbjuder vi dig flera förmånliga prenumerationer. Läs mer här: Prenumerera på Damernas Värld

Carola, Carola, Carola. I år firar Carola 30 år som artist. För Damernas Värld berättar hon om Främling och drömmarna som aldrig blev av.

BUDGETMODE: Säsongens nyckelplagg under 1000-lappen! 

♥ Har ditt liv hamnat i ett pausläge? Bryt mönster! DV visar hur.

♥ Dramatiska ögonfransar – så fixar du vårens snyggaste fransar

Sammetslen, slät hy? Damerans Värld guidar dig till de bästa produkterna i det populära skönhetstestet: DV TESTAR: Utjämnande primers

♥ Tid att träna! Följ med tre upptagna kvinnor – däribland DV:s Martina Bonnier – till gymmet och ta del av deras träningsrutin.

♥ Manligt p-piller – varför dröjer det?

♥ Vårens bästa deckare – DV har listan

♥ Bloggarna – maktfaktor att räkna med

♥ Älskar du bohemiskt mode? Njut av underbart hippie-mode i nya numret av Damernas Värld.

Vårens snyggaste väskor och skor. På jakt efter vårens väska och de perfekta vårskorna? DV listar säsongens snyggaste.

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer

5 nr av Damernas Värld + lyxig hudvård från Emma S för endast 199 kr. Köp nu!