CATWALK: Dries van Noten SS11

Dries van Notens vår- och sommarkollektion är en upplyst historia!
Inspirationen har han hämtat från den belgiske konstnären Jef Verheyen och dennes förmåga att fånga ljuset. Bleka toner pareras upp av starkare accenter och paletten består främst av vitt, svart, blått, grått och rosa. Catwalkljuset reflekteras i såväl de högblanka sidenplaggen som de pärlemorskimrande paljettkreationerna.

Vida byxor, transparenta material, vida trekvarts-ärmar och 1970-tal - Dries van Noten prickar in flera av sommarens stora trender. 

När det gäller mönster har Dries van Noten valt att snegla på kinesiskt porslin, vilket ger kollektionen en asiatisk touch. Också det en stor trend just nu.

Variationen tycks oändlig hos både silhuetter och material. Oversize-toppar kombineras med vida byxor och breda kavajer med markerade slag. Men kollektionen innehåller också svepande klänningar, trenchcoats och knälånga kjolar. 

Looken är på sina håll androgyn och precis som alltid hos Dries van Noten, är resultatet en naturlig look, som tilltalar många. 

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer

5 nr av Damernas Värld + lyxig hudvård från Emma S för endast 199 kr. Köp nu!