ANNONS

Innehåll från TOYOTA

Så gick det till när vi plåtade modereportaget med influencern Michelle Abisatou Jeng

Är du nyfiken på hur det går till på en modefotografering? Här får du hänga med bakom kulisserna när reportaget ”Stil på väg!” plåtades.

För att få till ett inspirerande modereportage är det många saker att tänka på – allt från hur och när fotograferingen ska ske till vilket team som ska göra det. I numret som är ute i butik nu har vi, i samarbete med Toyota, skapat en story där vi lyfter en av säsongens hetaste trender, nämligen sportstilen. Till vår hjälp hade vi influencern Michelle Abisatou Jeng, och här berättar hon om sin stil, sina bästa stylingtips och om hur det var att plåtas för Damernas Värld.

Det är många bilder som ska väljas ut.

Hej Michelle! Berätta om din stil.

– När jag beskriver min klädstil brukar jag ofta göra en liknelse med min musikstil som är extremt varierande och beroende på mitt humör. Vissa dagar känner jag för att rocka något coolt enfärgat set, andra dagar vill jag gå all-in business look och ibland hittar jag en färg som jag känner att jag vill bära i flera dagar i rad. Jag tror att den enda röda tråden är enkelhet – jag gillar enkla och bekväma looks.

Var hämtar du din klädinspiration ifrån?

– Jag hämtar inspiration från både det ena och det andra – allt från arkitektur, musik, människor och dikter inspirerar mig. Instagram är en bra samlingsplats för allt detta, så jag måste nog säga att Instagram är en stor inspirationskälla.

Modereportaget med Michelle finns i Damernas Värld nummer 6, som är ute i butik nu. Foto: Nina Holma/Agent Bauer

Följer du trender?

– Inte slaviskt, men jag är absolut intresserad av dem. För mig bidrar trender med inspiration. Jag betraktar trenderna för att hitta sådant som passar mig och min stil, och ofta hittar jag något jag gillar som jag inte testat förut. 

I vårt senaste nummer är du modell i ett av våra modereportage. Hur var det att plåtas för Damernas Värld?

– Det var superkul. Teamet var fantastiskt och jag hade en väldigt rolig dag.

Vilken look var din favorit?

– Jag älskade varenda look, men om jag måste välja en gillade jag den med de rosa byxorna och den beiga kappan och västen. Den kändes cool och bekväm i vartenda lager. Den hade layers of coolness. Lite som bilen skulle jag säga. 

Ur Damernas Värld nummer 6 som är ute i butik nu. Foto: Nina Holma/Agent Bauer

Psst! I det här modereportaget har vi vässat den sportiga stilen ytterligare genom att låta Michelle plåtas tillsammans med en bil. TOYOTA C-HR GR SPORT är en bil för det aktiva livet. Boka en provkörning HÄR

På tal om bilen, vad tyckte du om den? 

– Den var en modern, lyxig och sportig! Bilen gav mig samma känsla av freshness som när man har på sig ett par nya sneakers och det känns som man nästan flyger fram. 

Hur kändes det att sitta inne i den? Något du tänkte på?

– Interiörmässigt kändes bilen superlyxig och modern. Och, justja, bekväm! Sånt är viktigt för mig. Det är nästan som stil - jag sätter gärna på mig något som känns superlyxigt, modernt eller snyggt, men bara så länge som det faktiskt är bekvämt också. Den hade bra utrymme för benen och sätet var superenkelt att justera. 

Ganska snart efter att jag satt mig i bilen kände jag mig körklar. Fick en sån feeling att jag bara ville sätta på en riktigt härlig glidarlåt på hög volym och ge mig ut på en riktigt lång biltur.

Var det något oväntat som hände under plåtningen? Någon utmaning?

– Utmaningen var helt klart kombinationen, att plåta med en så stor accessoar som en bil, vilket jag aldrig gjort tidigare. Det blev tre element att hålla snygga och i fokus samtidigt – bil, kläder och ansikte.

Något som kändes extra svårt?

– Att jobba runt skuggor och att hitta poser som känns naturliga kring en bil.

Fotografen Nina Holma testar ljus.

Och till sist… Vilka är dina tre bästa stylingstips?

1. Investera i bra basplagg. Med basplagg i bra kvalitet kan man antingen skapa en väldigt fräsch och enkel look eller skapa snygg grund till en mer spektakulär outfit. 

2. Satsa på accessoarer och detaljer. Accessoarer och skarpa detaljer är ett bra sätt att skapa sig en signaturlook. Det kan vara smycken som sticker ut, eller detaljer på plagg såsom snygga skärningar och skjortor med signifikanta sleeves.

3. Sätt en unik prägel på din look med second hand. Några av mina absoluta favoritplagg är köpta på second hand. Med lite tålamod kan man hitta hur mycket unika och snygga plagg som helst. 

 

Vill du veta mer om bilen? Kolla här!

TOYOTA C-HR GR SPORT är en elegant och sportig bil. Med utstickande detaljer och stilsäker inredning blir den här bilen något extra. Tack vare fjärde generationens hybridsystem, nyutvecklade däck och den sportiga fjädringen blir körningen jämn, säker och smidig – oavsett om du vill ta dig fram i city eller på landsvägar. 

TOYOTA C-HR GR SPORT.
1 av 3: TOYOTA C-HR GR SPORT.
TOYOTA C-HR GR SPORT.
2 av 3: TOYOTA C-HR GR SPORT.
TOYOTA C-HR GR SPORT.
3 av 3: TOYOTA C-HR GR SPORT.
Artikeln ovan är framtagen av Brand Studio och TOYOTA och ej en artikel av Damernas Värld

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer

5 nr av Damernas Värld + lyxig hudvård från Emma S för endast 199 kr. Köp nu!