ANNONS

Innehåll från Sensai

Här är den japanska hudvårdsritualen som gör skillnad (på riktigt!)

En silkeslen hud behöver inte vara så långt borta. Med rätt produkter och en härlig ritual kan du få ett vackert lyster. Inspireras av den japanska hudvårdskulturen.

Våren är nära och sommaren väntar runt hörnet. Men trots att det går mot varmare grader upplever många fortfarande torrhet. Så hur får man den där silkeslena huden som är återfuktad på djupet? Knepet är att följa hudvårdsrutinen enligt Saho.

Det kommer från den japanska teceremonin där grundtanken är att man gör samma sak på samma sätt, varje dag, för ett perfekt resultat. Sensais Saho bygger just på denna filosofi och är en hudvårdsritualritual i tre steg – dubbel rengöring, dubbel återfuktning och dubbel applicering. På så sätt rengör du på djupet och får maximal fukt, näring och skydd. Så här funkar det!

Bakom alla Sensais produkter finns år av forskning och utveckling. Den mest värdefulla ingrediensen stavas Koishimaru Silk. Det är det dyrbaraste silket i hela världen som skapar unika, lyxiga och sikeslena texturer.

Visste du att Koishimaru Silk betyder ”liten skatt”?

3 skönhetsfördelar med Koishimaru Silk

1. Huden blir lugn och påfylld med fukt och får balans.

2. Silke är speciellt rikt på protein. Det har en förmåga att bevara exakt den mängd fukt huden kräver.

3. Huden blir silkeslen, full av lyster och återfuktad på djupet.

Så här gör du:

Steg 1: Dubbel rengöring

Allt börjar vid rengöringen. Ibland kan det vara svårt att få bort smuts och orenheter. Huden kan kännas ren, men ofta finns sminkrester kvar på djupet. Med skönhetsritualen Saho är det dubbel rengöring som gäller. Det lägger en bra grund för hela din hudvårdsrutin.

Den här milda rengöringsoljan passar för alla hudtyper och tar upp orenheterna till ytan samtidigt som huden vårdas och blir mjuk med Koishimaru Silk. Den används som första steget på kvällen i din dubbla rengöringsrutin. Applicera med torra händer på torrt ansikte och skölj sedan bort med varmt vatten.

Mer info – köp här. 

Här är en silkeslen rengöring med rikt lödder som effektivt tar bort smuts och döda hudceller. Produkten sköljs lätt av med vatten och lämnar huden slät, strålande och mer mottaglig för efterföljande hudvårdsprodukter. Denna kan användas i det andra steget i din dubbla rengöring.

Mer info – köp här. 

Steg 2: Dubbel återfuktning

För att få det bästa resultatet med maximal fukt, näring och skydd kan du återfukta huden två gånger. Här pratar vi serum, ansiktscremer och lystergivande anti-ageing produkter. Här är tipsen som förbereder, återfuktar och ökar upptagningsförmågan.

En anti-ageing mousse arbetar på hudens alla ålderstecken för att reducera fina linjer och ge en mjukare och jämnare hud. Den har mikro-kolsyrebubblor som skummande smälter in i huden. Perfekt att använda som steg ett i din dubbla återfuktningsrutin.

Mer info – köp här. 

Låt huden bada i frukt med den här anti-ageing cremen som reducerar rynkor och fina linjer. Den motverkar även pigmentering och har en utjämnande effekt på hudtonen. Använd som steg två i din dubbla återfuktningsrutin.

Mer info – köp här. 

Den här dagcremen ger både skydd (SPF 30) och är snabbabsorberande med anti-ageing effekt. Få lyster och silkeslen hud tack vare de växtbaserade ingredienserna Koishimaru Silk EX och Advanced CPX Vital Extract. Använd som steg två i din dubbla återfuktningsrutin under dagen.

Mer info – köp här. 

Vill du få tillbaka hudens elasticitet och spänst kan en intensivt vårdande och lugnande crememask hjälpa dig. Den här passar extra bra till en stressad och trött hud som behöver näring och vård.

Mer info – köp här. 

Öva på mindfulness! Känn dofterna av dina ansiktsprodukter innan du applicerar dem. Tänk på hur det känns när du smörjer in din hud. Hur är konsistensen? Hur är upplevelsen? Gör det till en daglig vana att vara närvarande i stunden.

3 favoriter i vår

Återfuktande patches

Under den tidiga våren kan huden kännas livlös. Då kan dessa pads ge dig en 10 minuters intensivbehandling för ny energi kring ögonpartiet. De är berikade med Koishimaru Silk och kan läggas på ögon och mun för förnyad lyster och intensiv fukt.

Mer info – köp här. 

Vårdande creme för läpparna

Torra läppar? Den här silkeslena anti-anti-ageing cremen ger näring och fukt till läpparna och reducerar fina linjer och rynkor samt främjar mikrocirkulationen för välmående och naturligt fylligare läppar som resultat.

Mer info – köp här. 

Bronzing gel

Använd en bronzing gel för att få till den solkyssta looken, utan att behöva utsätta dig för solens farliga strålar. Denna är lätt att applicera, återfuktar på djupet och skyddar huden mot UV-strålar med SPF6. Koishimaru Silk Extract motverkar även torrhet.

Tips! Blanda med SENSAI Glowing Base för ett maximalt glow.

Mer info – köp här.

Se alla produkter från Sensai här.  

Hudvård med japanskt ursprung

Sensai har som mål att skapa perfekt och silkeslen hud för att framhäva varje kvinnas unika skönhet. Visste du att Sensai grundades under namnet Kanebo 1887? Det var först flera år senare, 1936, som starten för Sensai tog vid när den första hudvårdsprodukten med den värdefulla ingrediensen Koshimaru Silk lanserades.

Artikeln ovan är framtagen av Brand Studio och Sensai och ej en artikel av Damernas Värld