ANNONS

Innehåll från Pandora

Mixa och matcha dina smycken för alla tillfällen

Ett statement piece eller något mer subtilt och stilrent – vilka smycken som passar bäst beror på vad dagen har att erbjuda och din personliga stil. Vi guidar till hur du varierar dina smycken!

Smycken kan vara superroligt, men det kan också vara riktigt svårt att verkligen hitta rätt. Precis som när man hittar de perfekta jeansen eller t-shirten är det skönt att använda det som ett basplagg och sedan bygga sin outfit utifrån det. Tänk precis samma med dina smycken!

Pandoras nya O Pendant låter dig variera din stil, alldeles beroende på tillfälle, personliga smak och humör, samtidigt som det ändå fungerar som en bas. Pandora O Pendant är, som namnet avslöjar, ett cirkelformat hängsmycke som finns i tre färger – sterlingsilver, Pandora Rose och Pandora Shine. Smycket kommer även i tre olika storlekar.

Du kan variera hängsmycket i all oändlighet beroende på vilken kedja och vilka berlocker du väljer till.

Hängsmycket öppnas enkelt med ett klick, sedan är det bara att trä på valfri berlock. Foto: WETOUCH IMAGEWORK

Så här kan du variera ditt O Pendant

En vanlig dag på jobbet

Om du jobbar någonstans där du kan bära smycken livar ett halsband upp din vardagsoutfit, oavsett om den består av jeans med blus eller kostymbyxor och en tröja. Ett litet Pandora O Pendant i silver med en halvtjock kedja är fint. Med en berlock i sätter du din egen prägel på halsbandet.

 En mer vardaglig look med ett litet Pandora O Pendant i sterling silver och tjockare kedja.

På finmiddagen med din partner

Är det dags för en härlig datenight? Klä upp din lilla svarta (eller vita)! Att mixa metaller är fortsatt hett och det skapar en intressant look. Välj smalare kedjor för att inte låta smyckena ta över för mycket, och för att fortsatt behålla fokuset på dina Pandora O Pendants.

Foto: WETOUCH IMAGEWORK

 Kombinera olika metaller för en rolig look.

En festlig kväll med dina väninnor

Finns det någon bättre tid för glam än när du ska ut med dina tjejkompisar? Nej! Och vad säger glam bättre än guld? Låt ditt smycke tala för dig själv och välj ut några berlocker i samma metall som signalerar fest. Sedan är det bara att slå klackarna i taket!

 Glitter och glam! Smycka ditt Pandora O Pendant med berlocker som glimmar.

På resan

Oavsett om du ska vara borta en weekend eller två veckor så gäller det att packa smart – så även när det kommer till smycken. Med Pandora O Pendants i olika storlekar, några olika berlocker och kedjor kan du skapa flera olika smycken. Häng exempelvis dina Pandora O Pendants tillsammans för att skapa en maffigare statement piece.

 På resan är det skönt att inte ha en massa smycken med sig, utan istället några få man kan mixa och matcha.

Se mer av Pandoras berlocker och smycken här.

Artikeln ovan är framtagen av Brand Studio och Pandora och ej en artikel av Damernas Värld

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer

5 nr av Damernas Värld + lyxig hudvård från Emma S för endast 199 kr. Köp nu!