ANNONS

Innehåll från Pandora

Höj modegraden – 22 smycken som ger din stil det lilla extra

Strass, stenar och olika metaller. Bland säsongens trender finns något för alla och som funkar till alla tillfällen. Vi guidar dig!

Bjuden på fest eller på väg till ett viktigt jobbmöte? Med rätt smycken kan du enkelt förändra en look – och på köpet samla fler modepoäng. Vi hjälper dig att hitta rätt bland säsongens trender.

Glitter & stenar – perfekt till festen

 Stylingtips! Maxa och bär fler glittriga smycken samtidigt. Guldpläterade ringar i sterling silver, med kubisk zirkon, 1099 kr/st. Fjärilsformat örhänge i guldpläterat sterling silver, 899 kr.

1. Silverring med kubisk zirkon, 499 kr. 2. Guldpläterat fjärilsformat hänge med kubisk zirkon, 1399 kr. 3. Örhängen i sterling silver, med kubisk zirkon, 749 kr. 4. Guldpläterade örhängen i sterling silver, med kubisk zirkon, 1099 kr. 5. Silverhalsband med blomhänge, med kubisk zirkon, 899 kr.

Blir det den lilla svarta eller stiliga kostymen? Vad du än väljer för outfit är det rätt accessoarer och smycken som lyfter hela partylooken. Passa på att gå all in och välj det glittrigaste du har, det inte bli för mycket.

Våga ta plats! Du kan aldrig glittra för mycket.

Enkelt & stilrent – snyggt till jobbet

1. Blomformad, roséguldspläterad berlock i sterling silver, 399 kr. 2. Guldfärgad, hjärtformad halskedja i sterling silver, 1399 kr. 3. Ring i sterling silver, 599 kr. 4. Roséguldsfärgat halsband i sterling silver, 1399 kr. 5. Små, guldpläterade creoler i sterling silver, med hjärtmönster, 949 kr. 6. Armband i sterling silver, 599 kr.

Ibland är det enkla det allra finaste. En av de största vårtrenderna är att kombinera flera, stilrena smycken och bära dem samtidigt. Två likadana örhängen i samma öra, flera ringar på samma hand eller tre identiska halsband – ja, du kan mixa hur du vill. Det ger en personlig touch.

Stylingtips! Det finns inga regler. Genom att mixa guld, silver och rosé får du en personlig touch.

Stort & synligt – för middagen

1. Halsband med blomhänge, i sterling silver, 749 kr. 2. Ring i sterling silver, med blomma, 599 kr. 3. Fjärilsformade, guldpläterade örhängen i sterling silver, 899 kr. 4. Klöverformad, guldpläterad berlock i sterling silver, 899 kr.

Halsband med flera stora hängen eller ringar med stora detaljer – i vår får smycken ta plats! Ju synligare de är desto bättre. Funkar lika bra till vardagsstilen som feststassen.

Lekfullt & trendigt – Funkar för semestern

 Stylingtips! Var kreativ och matcha olika sorts smycken. Ett kort örhänge i ena örat, och ett långt i det andra är superfint.

1. Armband i sterling silver, med kubisk zirkon, 749 kr. 2. Cykelformad berlock i sterling silver, med kubisk zirkon, 549 kr. 3. Roséguldspläterat halsband med nyckelpiga med kubisk zirkon och svart kristall, 549 kr. 4. Roséguldpläterat örhänge med kubisk zirkon och kristaller, 499 kr/st. 5. Halsband i sterling silver, med fjärilshänge med kubisk zirkon och kristaller, 899 kr.

Att packa med några accessoarer för resan ger varje semesterlook ett lyft. Varför inte testa den senaste smyckestrenden? Djurmotiv och lekfulla berlocker blir som pricken över i till alla lediga outfits.

Är du sugen på att se mer? Hos Pandora hittar du allt från klassiska, eleganta och festliga smycken.

Artikeln ovan är framtagen av Brand Studio och Pandora och ej en artikel av Damernas Värld

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer

5 nr av Damernas Värld + lyxig hudvård från Emma S för endast 199 kr. Köp nu!