ANNONS

Innehåll från Pandora

Foto: WETOUCH IMAGEWORK

Här är årets glittrigaste julklappar (smycken som passar alla)!

Den bästa julklappen ryms i en liten ask … Här är våra smyckesfavoriter och julklappstips, både till dig och dina nära och kära.

Att hitta den perfekta julklappen kan vara en utmaning, men 

ett smycke är alltid en uppskattad och minnesvärd gåva. En elegant berlock till svärmor, trendiga ringar till syster, eller varför inte passa på att göra en egen önskelista …? Låt dig väl inspireras av våra lyxigaste julklappstips!

• Stilrent till mig

Jag önskar mig smycken som jag kan bära till vardags. Accessoarer som förhöjer min vardagslook utan att ta över den. Vad kan vara lika tidlöst och stilrent som pärlor i olika former?

 1. Örhängen i roséguld, med sötvattenspärla, 949 kr. 2. Örhängen i sterlingsilver, 399 kr. 3. Halsband i sterlingsilver, med sötvattenspärla, 749 kr. 4. Ring i sterlingsilver och sötvattenspärla, 549 kr.

• Lyxigt till svärmor

Svärmor är svag för glitter och glamour. Ett exklusivt smycke som sticker ut skulle passa henne. Gnistrande stenar och vackra detaljer kommer göra succé till alla festliga tillfällen.

 1. Ring i sterlingsilver, med kubiska zirkoner, 599 kr. 2. Berlock i sterling silver och olika ädelstenar, 749 kr. 3. Örhängen i roséguld, med kubiska zirkoner, 599 kr. 4. Silverhalsband med stjärnor och måne, med kubiska zirkoner, 949 kr. 5. Halsband i roséguld, med sötvattenspärla, 1899 kr.

• Trendigt till syster

Vad ger man till sin syster som har koll på det senaste? Att kombinera flera ringar i olika storlekar och utföranden har fortfarande hög trendfaktor. Eller ett par örhängen som förhöjer hennes enkla och stilsäkra look?

 1. Långa örhängen i sterlingsilver och silikon, 549 kr. 2. Roséguldsring med sötvattenspärla, 749 kr. 3. Ring i sterlingsilver, 449 kr. 4. Ring i sterlingsilver, med kubiska zirkoner, 899 kr. 5. Halsband i sterlingsilver, 599 kr.

• Med jultwist till mamma

Mamma är tokig i allt som hör julen till. Därför får hon ett armband med vackra och lekfulla berlocker med jul- och vintertema. Det fina är att det kan bli en återkommande present med en ny berlock varje år.

 1. Halsband i sterlingsilver, med hänge med kubiska zirkoner, 1099 kr. 2. Berlock med tomte och polkagris, i sterlingsilver, 549 kr. 3. Roséguldsfärgad berlock i form av en ren, 549 kr. 4. Berlock i sterlingsilver, med ädelstenar, 549 kr. 5. Armband med berlocker med kubiska sirkoner, i sterlingsilver, 1946 kr.

• Omtanke till bästa kompisen

Till bästa vännen vill jag ge ett symboliskt smycke som visar hur mycket hon betyder för mig. Vad kan passa bättre ett vackert hjärta som örhänge eller berlock till halskedjan?

 1. Armband i sterlingsilver, med berlock i roséguld och kubiska zirkoner, 1098 kr. 2. Halsband och guldörhängen med hjärtformat hänge i guld och kubiska zirkoner, 1997 kr. 3. Hjärtformad guldberlock för armband i Reflexions kollektionen, 449 kr. 4. Guldberlock med hjärtan, 2699 kr. 5. Hjärtformad berlock i roséguld, 349 kr.

Önskar du fler julklappstips? Pandora erbjuder ett stort sortiment där du hittar smycken vare sig du gillar enkelt och stilrent eller mer bling bling.

Artikeln ovan är framtagen av Brand Studio och Pandora och ej en artikel av Damernas Värld

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer

5 nr av Damernas Värld + lyxig hudvård från Emma S för endast 199 kr. Köp nu!