ANNONS

Innehåll från MQ

Mode att hålla koll på: Marias Westerlinds masterpieces

Slopa minimalismen! Starka färger, spännande jacquardtyger och triggande kombinationer är Maria Westerlinds filosofi när hon släpper exklusiv kollektion för MQ.

Ihöst lanseras Maria Westerlind exklusivt för MQ med en kollektion som vågar sticka ut från mängden – den första i raden av kollektioner som knackar på dörren för att utveckla och utmana MQ:s sortiment. Kollektionen bär namnet Masterpiece och rymmer flera av Marias signaturmodeller som mönstrade klänningar, välskräddade ytterplagg, feminina sweatshirts och detaljer som förmedlar känslan av more is more. Damernas Värld fick en pratstund med designern om femininitet, starka uttryck och en ny kollektion att förälska sig i, säsong efter säsong.

 Hösten 2019 lanserar MQ en exklusiv kollektion av Maria Westerlind. Plaggen kommer att bestå av bland annat mönstrade klänningar, välskräddade ytterplagg och feminina sweatshirts.

Beskriv din höstkollektion för MQ!

– Lekfull, feminin, flirtig och stark kvinna! För mig är feminint en stark kvinna, klassisk och stilren, med en edge. Att man vågar sticka ut från mängden med färger och mönster. Du ska känna dig trygg och stark i mina plagg.

Man ska tänka 'det är vi för alltid' när man köper mina plagg

Hur tänker du kring hållbarhet och trender?

– Hållbarhet är jätteviktigt, därför ska det vara bra kvalitet och tidlösa modeller, så man kan köpa ett plagg och ha det länge. Man ska tänka ”det är vi för alltid” när man köper ett plagg från mig. Därför följer jag inte trender, det skulle jag aldrig göra.

Vad känner du dig själv mest bekväm i?

– Kjol och klänning. När man väl har vant sig så finns det inget mer bekvämt.

Vad inspirerar dig i ditt skapande?

– Tygerna är nästan allt för mig. Varje år åker jag till tygmässan i Paris och det är där allt börjar. Tillsammans med MQ så har jag möjlighet att ändra på tygerna, vilket är jättespännande, nu kan jag skapa precis så unikt som jag vill! Det känns jättebra.

 Kollektionen för MQ speglar Marias egen åsikt om vad stil är: "Det måste vara bra kvalitet och passform, och starka färger."

Vad är stil för dig?

– För mig personligen så är stil välsydda plagg, det måste vara bra kvalitet och passform och starka färger. Jag vill gärna pigga upp och jag dras alltid till färg. Bekvämt är väldigt viktigt också, och lekfullt. Att våga blanda olika stilar, färger och mönster.

Sneak peek från photoshooten:

Maria beskriver själv sin kollektion för MQ som lekfull, feminin, flirtig och stark kvinna!

 Maria Westerlinds kollektion bär namnet Masterpiece och är den första i raden av designsamarbeten som väntar MQ när de utvecklar och utmanar sitt sortiment.

Se mer av kollektionen här:

Artikeln ovan är framtagen av Brand Studio och MQ och ej en artikel av Damernas Värld

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer

5 nr av Damernas Värld + lyxigt kit från Clarins för endast 199 kr. Köp nu!