ANNONS

Innehåll från Molton Brown

Smygstarta julshoppingen – lyxiga och prisvärda julklappar

Lyxiga dofter, tvålar och krämer kan verkligen sätta guldkant på tillvaron. Det är också den perfekta julklappen som passar alla. Här får du de bästa julklappstipsen och missa inte den fullproppade adventskalendern där du kan räkna ner dagarna till julafton.

Julmusik hörs på radion, lussebullar säljs på cafeérna och halsduken och mössan kan inte längre ligga kvar på hyllan i hallen. Julen är här. Ja, i alla fall i butikerna. Och tiden fram till den 24:e december brukar gå fort. 

Allt började 1971 från South Molton Street salongen i Englands huvudstad. Sedan dess har Molton Brown fortsatt att skapa julminnen med nya dofter. Nu firar de brittiska dofttillverkarna 50-årsjubileum med sina nya Limited Edition-kollektioner som tar oss tillbaka till ett juligt och nostalgiskt London.

Parfymer, krämer och tvålar är alla säkra kort att lägga under granen. Med en rik träaromatisk doft, hög kvalitet och noggrant utvalda ingredienser andas de senaste produkterna vardagslyx – och det är precis det vi vill åt. 

Visa uppskattning med något litet

Kollegan som har hjälpt dig på nya jobbet, din väninna som alltid lyssnar och finns där, grannen som hejar med ett leende, din syster som alltid ställer upp. Vem vill du visa lite extra uppskattning i jul? 

Molton Brown har gåvor för alla tillfällen. De små handkrämerna passar extra bra om du vill ge bort något litet. Den färgglada trion till höger kommer i tre signaturdofter och är gjorda på återfuktande sheasmör som lugnar vintertrötta händer. 

Har du ingen aning om vad du ska köpa till familjens julklappsspel? Molton Brown har ett brett utbud av produkter som uppskattas av de flesta.

Små bad- och duschtvål i härliga dofter. Köp här. 

Gåvoset med Eau de Toilette, bad- och duschtvål och body lotion. Köp här. 

Små doftande och vårdande handkrämer. Köp här. 

Bad- och duscholja med fyllig patchouli och ljuvliga frukter. Köp här. 

Julklappstips för honom och henne

Bad- och duschtvål och parfym är något de flesta använder dagligen, så varför inte ge bort en extra lyxig? Till männen finns flera gåvoset med fräscha dofter.

Kitet med handtvålen och duschtvålen har en doft av citrus.

Gåvoset med bad- och duschkräm samt tvål. Köp här. 

Lyxig Eau de Toilette som finns i flera olika dofter. Köp här. 

Bad- och duschtvål (bestsellers!). Köp här. 

Gåvoset med Eau de Toilette, bad- och duschtvål och body lotion. Köp här. 

Även för kvinnorna finns det fina nyheter. Parfymen från Molton Brown har en bas av citrus och en träig doft med toppnoter av grapefrukt, mandarin, svartpeppar och kardemumma. Eller varför inte ta ett härligt bad med en tvål som doftar Fiery pink pepper, Jasmine & Sunrose eller Orange & Bergamot?

Bad- och duschtvål. Köp här. 

Kit med underbart doftande handkrämer. Köp här. 

Eau de Toilette som luktar magiskt. Köp här. 

Gåvoset med Eau de Toilette, bad- och duschtvål och body lotion. Köp här. 

Räkna ner till julafton med en adventskalender

Adventskalendrar med skönhet har exploderat de senaste åren och vi förstår varför. Öppna en lucka varje dag och få en liten julklapp. Överraska någon du tycker om eller unna dig själv lite lyx.

Molton Browns adventskalender är fullproppad med flera skönhetsprodukter. Här hittar du den. 

Artikeln ovan är framtagen av Brand Studio och Molton Brown och ej en artikel av Damernas Värld

Aktuellt just nu