ANNONS

Innehåll från L'Oréal Paris

Låt ditt inre skina igenom – så skapar du Majas looks!

Integritet, våga sticka ut och att vara sig själv fullt ut. Det är ord som beskriver kampanjen Eye Define som Maja Nilsson Lindelöf är ansiktet utåt för. Vi visar hur du enkelt skapar Majas tre looks och låter ditt inre skina igenom. – Att alltid vara sig själv är väldigt viktigt för mig och något som jag vill uppmuntra alla kvinnor och män till, säger Maja.

Alla människor har olika styrkor och definition av vad just den styrkan är. Vad betyder mod för dig? Hur skulle du beskriva ambitiös? Vilka ord som än beskriver dig som person vill L’Oréal Paris att du ska låta ditt inre skina igenom. Med hjälp av make up kan du förstärka din personlighet och den du är på ett enkelt sätt. Kläddesignern och influencern Maja Nilsson Lindelöf är ansiktet utåt för kampanjen Eye Define, något hon är stolt över. 

– Jag tycker att det är roligt att ha varit ambassadör för L’Oréal i flera år, jag är väldigt stolt över det, säger Maja.

Look 1: Myself

Att vara sig själv i alla situationer i livet är något som Maja tycker är viktigt. Hon beskriver sin look ”Myself” som naturlig. 

– Myself är ett ord och en naturlig look som helt enkelt är jag. Att alltid vara sig själv är väldigt viktigt för mig och något som jag vill uppmuntra alla kvinnor och män till, säger Maja. 

Naturliga ögonbryn 

Till Majas look ”Myself” kan du använda Brow Artist Skinny Definer 103 Dark Blonde, en ögonbrynspenna som ger definierade bryn. Applicera sen Brow Artist Plump&Set 105 Brunette, en bryngel som får brynen att se fylligare ut. Applikatorn är vinklad och borsten ger exakt appliceringen. Dina bryn får volym och en intensiv look utan att kännas styva. 

Fylliga fransar 

Volume Million Lashes Balm Noir är en ikonisk mascara som innehåller lyxiga oljor och ger dina fransar både fukt och volym. Applicera från fransroten och ut, upprepa för att bygga upp önskad volym.  

Rosiga kinder 

Med paletten Emotions of Nude eyes & cheeks blushing palette får du 16 strålande nyanser för både ögonlocken och kinderna. Paletten har 10 matta färger och 6 nyanser som ger en sammetslen och naturlig finish.    

Look 2: Self-Worth

Self-Worth är Majas favoritlook och hon älskar färg och att den här looken med blå eyeliner sticker ut.  

– Self-worth för mig är att våga stå för vem man är och tro på sig själv. Med den blå eyelinern och stora fransar visar jag att jag vet vad jag är värd. Även om det sticker ut, säger Maja. 

Fylliga bryn 

Med UnbelievaBrow Micro Tatouage 104 Chatain kan du fylla ut dina ögonbryn på ett naturligt och effektfullt sätt. Appliceringen är enkel tack vare den smala spetsen. Med UnbelievaBrow Longwear Top Coat kan du fixera och forma brynen och gör att färgen från din favoritprodukt sitter längre. Det är en snabbtorkande gel som passar alla bryntyper. 

Längre fransar

Med Telescopic mascara får du upp till 60% längre fransar och resultatet blir långa fransar utan klumpar. Med sin smala och flexibla gummiborste separeras fransarna och ser längre ut. 

Färgstark eyeliner 

För att få Majas dramatiska och coola look kan du applicera Infaillible Grip 36H Gel Automatic eyeliner turquiose faux fur. Den är lätt att applicera och kladdar inte av sig. Applicera i ögonvrån, under ögon och våga dra ut vingarna på eyelinern extra långt. Bara fantasin sätter gränser!   

Look 3: Integrity

Maja har under de senaste åren insett att integritet är en viktigt del av henne och det hon gör. Att ha integritet är något hon tycker att alla ska komma ihåg att ha. 

– Med en stark tydlig eyeliner och långa fransar visar jag respekt för mig själv, säger Maja. 

Dramatisk eyeliner 

Du kan skapa Majas look ”Integrity” med Superliner Perfect Slim eyeliner, som med sin mjuka spets är enkel att applicera. Ett tips när du applicerar eyeliner är att börja från ögonlockets mitt och dra en jämn linje mot yttre ögonvrån. Gör detta på båda ögonen och dra sedan en linje från den inre ögonvrån, så linjerna möts. Att få till en perfekt eyeliner behöver inte vara svårt, men kan kräva lite övning. 

Bambi-effekt  

För att få till en vacker bambi-effekt på dina ögonfransar kan du använda False Lash Bambi Eye mascara. Den skapar vackert böjda fransar samtidigt som den ger både volym och längd. 

Fina bryn 

För att få till Majas bryn kan du använda Brow Artist Skinny Definer 103 Dark Blonde. Ögonbrynspennan har en spets på 1,5 mm som gör det enkelt att fylla i brynen. Avsluta med Brow Artist Plump&Set 105 Brunette, en gel som ger brynen stadga utan att de känns stela. Testa att borsta brynen uppåt, för Majas coola look. 

Artikeln ovan är framtagen av Brand Studio och L'Oréal Paris och ej en artikel av Damernas Värld