ANNONS

Innehåll från Chantelle och Twilfit

Trendspaning: Säsongens snyggaste underkläder

De syns inte, men gör enorm skillnad. Dina underkläder är lika viktiga som resten av din outfit – därför ska man vara noggrann med att hitta rätt.

Damernas Världs modechef Lisa Pettersson guidar dig till hur du hittar den perfekta behån, och vilka trender som genomsyrar underklädesvärlden just nu.

3 underklädestrender i vår

1. Mjukt och osynligt

De skönaste underkläderna är de som inte känns – eller syns. Ett klassiskt beige set med trosor och bh utan sömmar är lika perfekt under skjorta och kostymbyxor på jobbet som under mjukiskläder en söndag.

 Linne, Chantelle, Soft stretch, 350 kr. Trosa, Chantelle, Hipster soft stretch, 150 kr.

 Bh, Chantelle, SoftStretch Padded v-neck, 450 kr, Trosa, Chantelle, Boxer SoftStretch, 180 kr.

2. Romantisk spets

Vackra set med skir spets i färg är ett säkert kort att utöka underklädesgarberoben med nu. Persikorosa och duvblått är exempelvis fint på våren och funkar bra under ljusare färger så som vitt, beige och grått.

 Plunge-bh, Femilet, Kristen blossom, 550 kr. Trosa, Femilet, Hipster Kristen blossom, 260 kr.

 Bralette, Passionata, Crazy lace, 190 kr. Trosa, Passionata, String crazy lace, 130 kr.

3. Sexig mesh

Med svarta underkläder kan det aldrig gå fel. Det är tidlöst, sexigt och smickrande. För att hotta upp trendskalan ska du satsa på ett set med inslag av mesh.

 4-parts bh, Chantelle, Parisian allure, 720 kr. Trosa, Chantelle, Hipster Parisian allure, 350 kr.

 Plunge-bh, Passionata, Brooklyn, 430 kr. Trosa, Passionata, Hipster Brooklyn, 200 kr.

Visste du att…

… Chantelle Lingerie grundades redan 1876. Då använde man ju fortfarande korsetter och gördlar, så först 1960 lanserades märkets första bh. Idag är Chantelle ledande för franska underkläder.

Hitta rätt BH

Mindre ont i ryggen, bättre lyft, ingen onödig tyngd på axlar och axelband som faktiskt sitter kvar där de ska sitta – det är några av fördelarna man får av att bära rätt bh. Men faktum är att ungefär 85 procent av alla kvinnor bär fel bh-storlek. Men hur hittar man rätt? Här är 5 saker att tänka på.

1. Bandet runtom ska hålla bysten på plats, inte axelbanden. Se till så bandet sitter stabilt och spänt, men inte allt för tajt. Om du har problem med att bandet åker upp mellan skulderbladen beror det på att det är för stort, gå ner i omkrets.

2. Mittendelen, alltså den del av tyg som ligger mellan kuporna, ska ligga plant mot huden och inte sväva mellan dem.

3. Bygeln ska sitta precis under brösten och gå runt bysten. Den ska inte klämma åt vid dina armhålor eller göra ont någonstans.

4. Kuporna ska ligga tätt och platt mot din hud. Det ska inte finnas utrymme mellan tyg och hud, då är kupan för stor. Din byst ska heller inte svälla över kuporna, då är kupan för liten.

5. Axelbanden ska vara tighta nog för att sitta på plats utan att gräva sig in i huden.

Om du är osäker på vilken din bh-storlek egentligen är, eller bara vill ha extra bra service, kan du alltid besöka Twilfits butiker. Där finns experter som hjälper dig! I Twilfits butiker hittar du mer underkläder från Chantelle, Femilet och Passionata. Hos Twilfit kan du också få fler tips på hur du hittar rätt bh för dig.

Artikeln ovan är framtagen av Brand Studio och Chantelle och Twilfit och ej en artikel av Damernas Värld

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer

5 nr av Damernas Värld + solskydd & necessär för endast 199 kr. Köp nu!