ANNONS
PersonuppgifterCookies

SÅ VAR DET GJORT

/
3F97AD50-D544-4F9E-9CC8-B5110AC3A38D

Tack för pepp, och tack Åsa! Just det. Jag kan gå in på 1177 och se svar men lämnar man ut information  om något prov är helt åt skogen?

Idag tog jag blodprov för massa saker, det gick fort. På fyra minuter var jag klar. Sedan tog jag bussen till Dalens deppiga sjukhus. Jag vet att det är bra och viktigt med sjukhus men det vilar något sorgesamt över Dalens sjukhus. Som det är en kvarleva, en relik från fornstora dagar.

Där var det drop in för att röntga lungorna. Jag var helt ensam så det tog också bara några minuter och så tillbaka hem igen för att renskriva en intervju med Lennart Ekdal. Jag bokade också en tid på punktionsavdelningen på SÖS för att punktera min svullna lymfkörtel. DEN har jag inte varit så orolig över men det KANSKE jag borde.

7

Kommentarer granskas inte i förväg. Kommentarerna omfattas inte av utgivaransvaret enligt yttrandefrihetslagen och de är inte heller en del av den grundlagsskyddade databasen expressen.se. Du som kommenterar är själv juridiskt ansvarig för vad du skriver.

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy och regler för kommentarer.

© Bonnier Magazines & Brands AB i samarbete med AB Kvällstidningen ExpressenTelefon: 08-736 53 00