ANNONS

LIVIA

/
A0289708-4718-4181-BCC4-C87A592F9CC1

Man får lägga på ett kol nu innan midsommar, I vanliga fall gör jag ett nyhetsbrev för Hälsa55 som ska vara korrat och klart fredagar men nu måste det tidigareläggas eftersom det är midsommar på fredag.

Min midsommar börjar i morgon eftermiddag. Då åker jag till Maries lantställe utanför Trosa. Det är en liten stuga mitt i skogen och det några ur blir Balkongruppen, Frasse, Niklas, Tomas och Thomas, Cathrine, Marie och jag. Och två hundar. Lennox är med sin pappa denna midsommar. Hatar skiten. Hatar att inte få vara med sitt barn på storhelgerna. Julen är värst.

Idag träffade jag Livia, ni vet den unga tjejen jag har kontakt med. Fint att kunna stötta, att kunna prata fritt med en förälder kan vara svårt.

2

Kommentarer granskas inte i förväg. Kommentarerna omfattas inte av utgivaransvaret enligt yttrandefrihetslagen och de är inte heller en del av den grundlagsskyddade databasen expressen.se. Du som kommenterar är själv juridiskt ansvarig för vad du skriver.

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy och regler för kommentarer.

© Bonnier Magazines & Brands AB i samarbete med AB Kvällstidningen ExpressenTelefon: 08-736 53 00