ANNONS
PersonuppgifterCookies

SLUTKÖRDA MAMMOR I ORTEN

/
FBB9256D-7128-4444-BC6E-0479FCC9470C

Jaha. Då försökte man jobba från balkongen. Svårt att se datorn i det starka solljuset men skam den som ger sig. Nu middag vid 20 på Villa Dagmar. Mina vänner väljer inga billiga ställen. Puh.

Fick en kommentar på mitt förra inlägg att det bara  skulle vara ett tabubelagt ämne bland bloggare och instagrammare att prata om utmaningar med sina barn . Att vi måste välja att visa upp en tillrättalagd, perfekt bild, för att få fler sponsorer.

Kan inte riktigt säga att det stämmer. Jag har gått flera kurser i kommunikation med min tonåring och träffat föräldrar (läs mammor för det är förstås inga pappor som sitter där) som säger samma sak, ingen vill prata om hur svårt det egentligen är. Och det är då inga bloggare utan slutkörda mammor i orten (eller för all del i stan) som vittnar om samma sak.

Det är inget man tar upp när man är bortbjuden på middag. Synd. För när man delar så upptäcker man en flod av igenkänning hos många. Det kan handla om allt från klimakteriet till tonårstiden. Ingen pratar om det bara.

7

Kommentarer granskas inte i förväg. Kommentarerna omfattas inte av utgivaransvaret enligt yttrandefrihetslagen och de är inte heller en del av den grundlagsskyddade databasen expressen.se. Du som kommenterar är själv juridiskt ansvarig för vad du skriver.

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy och regler för kommentarer.

© Bonnier Magazines & Brands AB i samarbete med AB Kvällstidningen ExpressenTelefon: 08-736 53 00