ANNONS

FRIHETEN

/
61899FAF-2F68-4F2B-A5B2-021F8FAA3718

Hej vänner. Lite bloggtystnad men har haft fullt upp med annat, jobbmässigt och även om bloggen är en liten, (med betoning på liten) inkomstkälla så är det oftast bloggande som får stryka på foten när livet brinner.

Lennox började skolan idag efter ledighet. Han har totalt vänt på dygnet, somnat vid 6 på mornarna och vaknat vid 15 på eftermiddagarna så jag trodde det skulle vara en mardröm för honom att gå upp i morse kl 7:30 men han gick upp direkt. Jag  var i chock.

78F3F0E1-8115-4F4A-8FEE-E0B84E63E225

Igår kväll medverkade jag även i radio88, med Lasse Lindberg i direktsänding. Kul med radio! Veckans krönika vad till minne av Jenny som dog i bukspottkörtelcancer och nästa vecka är det dags för en ny att lämna in.

Nu ska jag in i ett digitalt möte om en timme, sedan laga middag och fortsätta jobba ikväll. Det gillar jag väldigt mycket, friheten att själv styra. Jag kan sitta hela kvällen och skriva texter och istället vara fri på förmiddagen i morgon  då jag måste gå tillbaka till Gamla stan för få hjälp med mitt nytagna hål i ena örat. De hade bara tider förmiddag, att pussla själv är en enorm frihet.

Baksidan är förstås inga kollegor, inget sammanhang, ingen kontext, oro över att dessa uppdrag jag har kan ta slut, man har ju noll skydd. Så tryggt med en fast anställning men, i have to trust the process.

77808AFD-6B57-40EB-9028-2D1AAEFB5C1C
2

Kommentarer granskas inte i förväg. Kommentarerna omfattas inte av utgivaransvaret enligt yttrandefrihetslagen och de är inte heller en del av den grundlagsskyddade databasen expressen.se. Du som kommenterar är själv juridiskt ansvarig för vad du skriver.

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy och regler för kommentarer.

© Bonnier Magazines & Brands AB i samarbete med AB Kvällstidningen ExpressenTelefon: 08-736 53 00