ANNONS

MILDH PRESS OCH CHARKBRICKA

/
6E39E267-80B5-4FFC-BC52-5CD800ABAF41

I takt med att restriktionerna lättar kommer inbjudningarna. Det är allt från bokreleaser, till pressdagar på agenturer. Ingen av mina dagar är den andra lik. Förra veckan hälsade jag på min vän Annie som jobbar på Mildh Press, en Pr-och kommunikationsbyrå. Det bjöds på små asiatiska snittar och vi hann prata en stund inan jag hastade vidare till Forma Vita för en behandling i min Mela Peel-kur som ska göras varje månad ca 2-3 ggr.

2C5C4758-A74A-4003-8F37-A34CE107CFD3

Typisk mig att jag att mig till den gamla adressen bara för att upptäcka att de flyttat länge upp på Östermalm. Bara att ta till Apostlahästarna och promenera men det var det värt. Så mycket fina varumärken och fick med mig både keps, t-shirt och collegetröja från Im your sister, jag ska visa er sedan.  Fint att 10  % av deras förtjänst går till Alla kvinnors hus och det är ju det varumärket står för,  att backa systerskapet.

Ikväll har jag bjudit hem Anna, Sofie och Gabbsan. De kommer vid 18.30 och det bli charkbricka och bubbel. Sedan går vi nog till Astoria. Jag har fått min Willys leverans med mat som vanligt varannan fredag och så har jag, Lennox och Thest varit på banken i Farsta för att lösa bankide till Lennox.

430160CE-F796-4C14-A65D-57ED111FB38A

Nu kommer gästerna snart. Är inte helt på topp, det tar lite tid att komma över detta orimliga självmord av 17-årige Abbe. Det tog fan knäcken på mig. Förmodligen för att det finns information jag inte kan delge er. Alla självmord är överjävliga men detta extra jobbigt pga av orsaker jag inte kan lämna ut. Men det tog mig hårt fast jag aldrig träffat Abbe som var så älskad av alla.

Risken är väl att jag blir full som en kastrull bara av ett glas vin ikväll. Brukar vara så när man inte är mentalt på topp.

1

Kommentarer granskas inte i förväg. Kommentarerna omfattas inte av utgivaransvaret enligt yttrandefrihetslagen och de är inte heller en del av den grundlagsskyddade databasen expressen.se. Du som kommenterar är själv juridiskt ansvarig för vad du skriver.

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy och regler för kommentarer.

© Bonnier Magazines & Brands AB i samarbete med AB Kvällstidningen ExpressenTelefon: 08-736 53 00