ANNONS

HUR GÅR VI VIDARE?

/
16BD2D2E-765A-41E7-B932-5BF17B9EC70A

Idag var det begravning för 17-årige Abbe och min instavän som var på plats beskrev det såhär: ”Jag kommer aldrig glömma solstrålarna som trängde igenom 13:05 och lyste över den tomma graven. Sedan blev det grått igen och började regna”

Obegriplig sorg bland klasskamrater som vägrar lämna platsen ikväll.

Så hur går man vidare från detta mörker? Fortsätter prata om vardag och trivialiteter? Att döden är en del av livet är något greppbart men detta….

Männens farligaste högtid

Förra veckan var jag på middag med Fartoun som fyllde år. Vi var på Riche och de tog in ostron och bubbel medan jag åt sallad och en öl. Härligt men vid 22 var jag hemma då jag hade barnvecka. I morgon presslunch för organisationen Kvinna till Kvinna för att diskutera högtiderna framåt, då flest kvinnor slås ihjäl, männens farligaste jultradition.

Klockan 18 ska jag faktiskt jobba på röda mattan, hjälpa Alexander Erwik med gästerna på premiären av ”En kunglig affär”. Alla pengar in jag kan få är bra.

Men nu, sängen. Var rädda om er.

0

Kommentarer granskas inte i förväg. Kommentarerna omfattas inte av utgivaransvaret enligt yttrandefrihetslagen och de är inte heller en del av den grundlagsskyddade databasen expressen.se. Du som kommenterar är själv juridiskt ansvarig för vad du skriver.

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy och regler för kommentarer.

© Bonnier Magazines & Brands AB i samarbete med AB Kvällstidningen ExpressenTelefon: 08-736 53 00