ANNONS

LIVIA

/
4EF6DCC0-2EEE-444E-A7EC-872C6CBDBA7F

För några år sedan var det en ung tjej som började skriva till mig mitt i nätterna på Instagram. Hon hade det väldigt tufft och  jag försökte peppa henne. Peppen har fortsatt då jag försöker finnas där.

Idag var vi på en bokrelease,  jag tog med henne på. Boken ”Livet efter sexuella övergrepp: Om hälsan, sexualiteten och vägen tillbaka” av Anicia S Eriksson lanserades i regi av Erwik Communication. Så viktigt och modig bok. Vi drack varsitt glas alkoholfritt bubbel och gick sedan hem vid 20:00

DCE164C6-E5B0-4911-9A27-4FBFE7688EE8

Unga människor idag har det väldigt svårt på olika sätt. De utmanas på helt andra sätt än vad vi gjorde som unga  så kan man finnas som stöd så bör man. Ibland hörs vi inte på ett tag och ibland är kontakten mer tät. Mer att det kan bara skönt att kunna prata med någon vuxen och veta att det stannar där så länge det inte är så alarmerande att jag måste bryta förtroendet.

2

Kommentarer granskas inte i förväg. Kommentarerna omfattas inte av utgivaransvaret enligt yttrandefrihetslagen och de är inte heller en del av den grundlagsskyddade databasen expressen.se. Du som kommenterar är själv juridiskt ansvarig för vad du skriver.

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy och regler för kommentarer.

© Bonnier Magazines & Brands AB i samarbete med AB Kvällstidningen ExpressenTelefon: 08-736 53 00