ANNONS

Kärlek

/
50544C1C-C789-4235-AA85-8056CB22C930

Fina, fina kärleken. Jag har kapitulerat att inte uppleva den igen. Det kan låta sorgligt men är rätt fine med det. Jag tror faktisk jag kommer vara ensam resten av livet. Jag saknar någon att dela bekymmer och oro med, även om man har vänner så blir det inte samma sak. Jag har i hela mitt liv varit i en relation, aldrig varit singel utan bara gått in i nästa relation.

Men nu har jag insett att jag klarar mig själv. På alla plan, ekonomisk, känslomässigt, i barnuppfostran, i medvind och motgång. Och det gör att jag nu inte släpper in, är så rädd att förlora det där för kärlek gör en svag och sårbar och nej, det går inte. I fyra år har jag varit ensam förutom en kort utflykt med en kille i två månader men det funkade inte. Knasigt och sorgligt resonerat? Absolut. Dessutom finns det inte en enda vettig snubbe därute.

12

Kommentarer granskas inte i förväg. Kommentarerna omfattas inte av utgivaransvaret enligt yttrandefrihetslagen och de är inte heller en del av den grundlagsskyddade databasen expressen.se. Du som kommenterar är själv juridiskt ansvarig för vad du skriver.

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy och regler för kommentarer.

© Bonnier Magazines & Brands AB i samarbete med AB Kvällstidningen ExpressenTelefon: 08-736 53 00