ANNONS

MIN FINA LENNOX

/

I annonsamarbete med Johnells

Det är inte klokt att han är så lång. 185 och st 44 i skor. Helt galet. Finns det någon av mina fina följare som följt oss sedan jag började blogga och Lennox var 1,5 år? Så vem är han då denna ungdom? Jag är inte förtjust i att prata så mycket om honom, han är en egen person och har inte valt att medverka i min blogg. Men han har mycket vilja och humör, är väldigt fin med småbarn och djur, älskar Biff Rydberg och sneakers, lyssnar på amerikansk hård hip-hop, har mycket vänner och är väldig självgående, älskar att bli kliad på ryggen och har mycket ironi.

Nu finns det ett stort utbud varma ytterplagg på Johnells och fina stickade tröjor. Jag gillar ju benvita som är lite ulliga. I söndags plåtades vi av min vän Menfa.

Jag ligger här i min varma säng. Värmedynan är på, regnet smattrar mot rutan och det är lördagkväll. Lennox gick till Threst i går och en ennsamvecka ligger framför mig.

9

Kommentarer granskas inte i förväg. Kommentarerna omfattas inte av utgivaransvaret enligt yttrandefrihetslagen och de är inte heller en del av den grundlagsskyddade databasen expressen.se. Du som kommenterar är själv juridiskt ansvarig för vad du skriver.

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy och regler för kommentarer.

© Bonnier Magazines & Brands AB i samarbete med AB Kvällstidningen ExpressenTelefon: 08-736 53 00