ANNONS

KÄNSLIGHETEN

/

Gud. Håller på att bli lite knäpp tror jag helt ärligt. Jag är väldigt gråtmild, börjar grina för minsta lilla. Så svajig i humöret. Sist var det Loppan, jag skulle berätta för Lennox att jag klappat en svart katt på vägen till BEA och så började jag gråta. ”Mamma, du är så känslig” sa min 186 långe tonåring.

Och jag antar att det beror på flera saker, världens oro just nu, Valet i USA, Black Lives Matter-rörelsen och allt som hänt med svarta personer som dödats för sin hudfärgs skull, Covid situationen och isoleringen som följer nu här hemma, utmaningar med Lennox och skola, mycket på jobbet, vi håller på med vår TV-gala i januari där jag från Press &Pr är huvudansvarig att driva PR-spåren. Och jag vet, jag vet att jag bara ska hålla käften egentligen, vem är jag att gnälla som sitter i en fyra med ett arbetsrum och har ett jobb att vakna upp till, är frisk, har vänner, men det hjälper inte. Alla har vi vårt eget att bära.

I morgon kommer min gamla fotograf Micael till mig på lunch en timme. Jag har lagat lasagne och han har lovat att han är helt frisk och inga kramar. Jag vet inte om det är korkat eller inte att ses hemma, eller det är det förstås men han i sin tur träffar väldigt lite folk. Det är frun Angelica och hunden då.

Igår hade vi en workshop i två timmar via datorn, sedan ett nytt möte 1,5 timme efter lunch. Jag har mycket möten digital, ibland upp till tre, fyra stycken på en dag. I nio månader har vi ju jobbat såhär och planerat Sveriges största kampanj Rosa Bandet på distans, alla olika enheter på Cancerfonden.

Jag kommer också försöka steppa upp med samarbeten här och på instagram. Många gillar det inte, andra blir tacksamma och glada att få ta del av rabatter eller tips. Det är helt omöjligt att tillfredsställa alla. Man måste, precis som vanligt, göra det som känns rätt för en själv. Jag tycker det är en fantastisk sidoinkomst även om jag inte tjänar mer än några tusenlappar  varje månad som går in in i mitt bolag och inget som tillkommer mig privat.

Det är min revisor Sara som sköter mitt lilla bolag, som tar hand om fakturor, skatt, moms, deklaration, allt som jag gör.

Jag vill att någon som kan det här  med att betala in skatt, moms, sköter det, det fixar inte jag men Sara har stenkoll och jag är så glad för henne. En gång i halvåret lämnar jag in mina kvitton som rör min verksamhet till henne. Och mina samarbeten sköter hon också faktureringsmässigt och är noggrann.

Nu är klockan 00:51 och det har blivit onsdag.

6

Kommentarer granskas inte i förväg. Kommentarerna omfattas inte av utgivaransvaret enligt yttrandefrihetslagen och de är inte heller en del av den grundlagsskyddade databasen expressen.se. Du som kommenterar är själv juridiskt ansvarig för vad du skriver.

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy och regler för kommentarer.

© Bonnier Magazines & Brands AB i samarbete med AB Kvällstidningen ExpressenTelefon: 08-736 53 00