ANNONS
PersonuppgifterCookies

Afternoon Tea med Mateus Porslin

/

I dag har jag varit på en väldigt mysig och God och vacker Afternoon Tea på Villa Dagmar. Det var Mateus som stod bakom och vi fick kika på deras senaste lansering. Nämligen den här vackra koppen, i den populära serien Oyster.

Fatet som koppen står på saknar ring vilket gör att man även kan ha det som ett litet fat för kakan eller vad man nu vill ha till sin kopp.

Dotter & Mor som båda är aktiva i företaget. Tycker alltid det verkar så otroligt härligt att arbeta tillsammans i ett familjeföretag. Att man hittar sin naturliga roll och kan föra sin familjs gemensamma dröm och framtida arv vidare tillsammans.

Tack för idag till Mateus och Grand Relations. Så mysigt att sitta inne i värmen på Villa dagmar, på höstens första riktigt regniga dag.

0

Kommentarer granskas inte i förväg. Kommentarerna omfattas inte av utgivaransvaret enligt yttrandefrihetslagen och de är inte heller en del av den grundlagsskyddade databasen expressen.se. Du som kommenterar är själv juridiskt ansvarig för vad du skriver.

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy och regler för kommentarer.

© Bonnier Magazines & Brands AB i samarbete med AB Kvällstidningen ExpressenTelefon: 08-736 53 00