ANNONS

IPhone Mix

/
IMG_5844

Kolla igenom telefonen och inser att min telefon detox funkar. Inte alls lika aktiv som jag brukar, ett medvetet val. Så, veckans skörd är som synes mest mat, middagar med vänner, barnen, hundpromenader, jobb och natur i en salig mix.

IMG_5845

Extra glad för lappen som väntade när jag landade sent från Mallorca, en hälsning från barnen som betyder mer än allt annat. En morsdagspresent i form av chokladblommor, den vita härliga tröjan kommer från A Days March , lite fika, fotbollskille med uppskrappade knän som sig bör, vårt badrum som MilleNotti lånat för plåtning och så midsommarkänslan på ängen vid skolan i By Malinas härliga blomsterdröm till klänning.

0

Kommentarer granskas inte i förväg. Kommentarerna omfattas inte av utgivaransvaret enligt yttrandefrihetslagen och de är inte heller en del av den grundlagsskyddade databasen expressen.se. Du som kommenterar är själv juridiskt ansvarig för vad du skriver.

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy och regler för kommentarer.

© Bonnier Magazines & Brands AB i samarbete med AB Kvällstidningen ExpressenTelefon: 08-736 53 00