ANNONS

Nextory – dina bästa böcker när du vill.

/

Jag älskar att läsa, absolut älskar böcker och har gjort sedan jag var liten. Det är så härligt att försvinna in i sagans värld.

För mig är det här med att läsa böcker i telefonen eller på datorn ganska nytt, för att inte tala om att lyssna på ljudböcker. Jag har alltid trott att halva grejen är att hålla i boken och vända blad. Men, med Nextory har en helt ny värld öppnat sig för mig.

Nu hittar jag i stort sett alla boktitlar jag vill åt, både nya och gamla och kan ladda ned dem direkt till min telefon. Jag behöver inte ens vara uppkopplad för att läsa eller lyssna på dem.

Så här såg det ut i helgen när jag hälsade på vänner på landet. Vi skrattade åt att jag gick runt med telefonen och läste mestadels av tiden. Jag hade fastnat i boken ”Jag For ner till Bron” av Karin Smirnof.

I övrigt kan jag varmt rekommendera att lyssna på Gunilla Von Platens självbiografi ”En Drake i rummet” som läs upp av Gunilla Leining. Hon är så behaglig att lyssna på och Gunilla Von Platens resa är så inspirerande.

Som sagt, här swipas det sida för sida i solen. Jag älskar att jag kan ta upp min telefon och fortsätta läsa så fort tillfälle ges.

Har du läst Kepples serien? Om inte, grattis då har du sommarens läsning framför dig. Läskiga deckare som fångar en från första sidan. Kan inte bli bättre.

Kika in på Nextory HÄR och signa upp dig. Du kommer tacka mig för tipset sen. Ps. jag har familje abonnemanget så alla i familjen kan hitta sina favoriter att läsa eller lyssna på.

Inlägget sker i samarbete med Nextory.

0

Kommentarer granskas inte i förväg. Kommentarerna omfattas inte av utgivaransvaret enligt yttrandefrihetslagen och de är inte heller en del av den grundlagsskyddade databasen expressen.se. Du som kommenterar är själv juridiskt ansvarig för vad du skriver.

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy och regler för kommentarer.

Följ mig på Instagram!

@sannafischernordstrom
© Bonnier Magazines & Brands AB i samarbete med AB Kvällstidningen ExpressenTelefon: 08-736 53 00