ANNONS

Har ditt c-vitamin serum oxiderat och blivit dålig?

/

VitaminC serum är utjämnande och fullt av antioxidanter. Det ger direkt lyster men även succesivt över tid. Formulan innehåller Cvitamin och ferulinsyra som motverkar fria radikaler och reducerar synligheten av pigmenteringar. Du får en jämnare och klarare hy.

Vitamin C serum ska skyddas från värme och solljus. Se till att förvara ditt serum i kylskåpet gör längre hållbarhet. När ett vitamin c serum ändrar färg (mörkt) så vet ni att det är dags att köpa en ny. Det är inte någon större ide att använda c-vitamin serum som oxiderat, du kommer inte få den effekt som du eftersträvar och du kan istället få hudirritationer ha istället serumet i kylskåpet och skruva åt ordentligt efter varje användning.

Glow Vitamin C Face Oil

3B86125D-7CF2-4A89-8A08-8DAD1E9A7A84

Jag använder mig av Sunday Riley Vitamin C face oil. 

D0982644-D3EF-4CE5-A06C-7D22501825C3

Den ljusa är ett helt nytt serum och andra pipetten är serumet som jag haft i badrumsskåpet och glömt skruvar igen locket ordentligt efter varje användning. Som ni ser är det stor skillnad på färgerna. Den som är mörk gul har oxiderat. 

1

Kommentarer granskas inte i förväg. Kommentarerna omfattas inte av utgivaransvaret enligt yttrandefrihetslagen och de är inte heller en del av den grundlagsskyddade databasen expressen.se. Du som kommenterar är själv juridiskt ansvarig för vad du skriver.

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy och regler för kommentarer.

© Bonnier Magazines & Brands AB i samarbete med AB Kvällstidningen ExpressenTelefon: 08-736 53 00