ANNONS

Inlägget innehåller annonslänkar

Detox kit eller Hair growth kit?

/
Detox kitet eller Hair Growth kit?

Många av er undrar vad skillnaden är och vilket kit ska man välja egentligen? Vilket kit passar?

Här nedan kommer jag förklara skillnaden mellan dessa två helt olika kit och hoppas att detta hjälper er med att välja rätt kit. Ställ gärna era frågor i kommentarsfältet! 

Dessa är två helt olika kit med olika syften –

Detox kitet har som syfte att på sikt återställa fuktbalansen i hårbotten och på så sätt håller sig håret rent längre mellan tvättarna.Väldigt bra mott fett hårbotten men även för torrt hår. Detox kitet är inte ett tillfälligt kit utan kan även användas hela tiden.

Hair Growth Kit jobbar med milda ingredienser mot mindre håravfall med den aktiva ingrediensen Capilia Longa. Upp till 89% minskad håravfall! Men även nya hårstrån växer fram (i snitt hela 13500 nya hårstrån). För bästa resultat ska du använda hela kitet och hår serumet som du applicerar varje dag i hårbotten och masserar in. Enligt mig är detta en mirakelprodukt men det tar tid att växa nya långa hårstrån. Så man måste ha tålamod!

Om du använt Detox kitet innan så kan du gå över direkt och börja använda Hair Growth kit utan några problem.

Allt från Under Your Skin är utan parabener, silikoner och sulfater men även fri från kemikalier. 

Här ser ni före och en efter bild på mitt hår! Behandlingen är inte fulländad än. Man ska använda Hair Growth kitet i minst 90 dagar. Serumet ska använda varje dag, applicera på hela hårbotten eller arbeta punktvis (där du upplever att håret är tunnare). Massera in ordentligt efteråt. Skölj inte bort! 

7C6E17FF-FA60-4D2B-8A9C-E216F9855057
D73585EB-50B5-43ED-AA96-05CFC4AF4F24

Rabattkod

Gå till hemsidan
0

Kommentarer granskas inte i förväg. Kommentarerna omfattas inte av utgivaransvaret enligt yttrandefrihetslagen och de är inte heller en del av den grundlagsskyddade databasen expressen.se. Du som kommenterar är själv juridiskt ansvarig för vad du skriver.

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy och regler för kommentarer.

© Bonnier Magazines & Brands AB i samarbete med AB Kvällstidningen ExpressenTelefon: 08-736 53 00