ANNONS

Inlägget innehåller annonslänkar

Pre-sommar-länkar!

/
collage

1. Weleda badolja lavendel.

2. Morgonrock från Lexington. Finns det en bättre känsla än att kliva ur dusch eller bad och svepa in sig i en morgonrock?

3. Schampoo och balsam från Olaplex. En favoritkombo som räddar mina torra toppar.

4. Torrborste från Barbara Sturm. Torrborsta exfolierar inte bara huden utan får också igång blodcirkulationen! Jag kör en snabbborst innan jag hoppar i badet ett par gånger i veckan.

5. Body butter, återfuktande ekologiskt med antioxidantrika alger från Osea, tillverkad i Malibu.

6. Tvål från Moreno California. Det kanske står handtvål, men den är precis så återfuktande och snäll mot huden som en duschtvål ska vara. Och den doftar gott!

7. Olaplex Bonding Oil. Underbar olja som återfuktar håret, tar bort frizzzzz och, framförallt, skyddar håret mot värme!

8. Biotherm Sunlover Milk. Spf! I massor! Denna är lätt, tunn, o-kladdig och snäll mot miljön!

9. Mantle The Hot Ex skrubb. Bort med det gamla, fram med det nya! Känns det inte fantastiskt att skrubba bort den där gamla vinterhuden och möta sommaren med mjuk, återfuktad ny?

1

Kommentarer granskas inte i förväg. Kommentarerna omfattas inte av utgivaransvaret enligt yttrandefrihetslagen och de är inte heller en del av den grundlagsskyddade databasen expressen.se. Du som kommenterar är själv juridiskt ansvarig för vad du skriver.

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy och regler för kommentarer.

© Bonnier Magazines & Brands AB i samarbete med AB Kvällstidningen ExpressenTelefon: 08-736 53 00