ANNONS

Inlägget innehåller annonslänkar

Snälla beautyfavoriter

/
3E668854-DF10-45E7-8563-D99F696F695E

I veckan har jag fyllt på badrumsskåpet med några sommarfavoriter! Som ni vet har jag ganska känslig hud, och på sommaren måste jag vara försiktig med solen. Så här kommer ett axplock!SkinCeuticals Photo Correction Gel. Underbart återfuktande och lugnande. Jag använder den under både dag och nattkräm.


SkinCeuticals Photo Corrective Mask. Ovanstående serum i maskform. Jag använder den när min hud behöver extra fukt, som en mask innan min kvällsrutin, eller som en nattmask.


Biotherms Waterlover SPF. ALLTID SPF! Den här tunn, lätt att applicera, luktar gott och kladdar inte.


SkinCeuticals Sheer Physical UV Defense Sunscreen. Mineral-SPF som skyddar ansiktet utan att irritera huden.


Paula’s Choice C15 Super Booster. C-vitaminserum ska man alltid ha!


Paula’s Choice 10% Azelaic Acid. Älskar denna! Också väldigt bra om man har känslig hud, lätt att få finnar eller rosacea.


BioTherm Life Plankton Elixir. Ännu ett återfuktande, härligt serum som också arbetar mot fina linjer.


Olaplex Nr 3. Jag älskar Olaplex! Använder deras schampoo och balsam, men denna inpackning är bra att komplettera med på sommaren när sol och bad sliter på håret.

2

Kommentarer granskas inte i förväg. Kommentarerna omfattas inte av utgivaransvaret enligt yttrandefrihetslagen och de är inte heller en del av den grundlagsskyddade databasen expressen.se. Du som kommenterar är själv juridiskt ansvarig för vad du skriver.

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy och regler för kommentarer.

© Bonnier Magazines & Brands AB i samarbete med AB Kvällstidningen ExpressenTelefon: 08-736 53 00