ANNONS
PersonuppgifterCookies

Moreno California – mina nya doftljus!

Detta inlägg presenteras i STOLT samarbete av mitt eget företag, Moreno:

Äntligen kan jag dela med mig av Moreno California, ett passionsprojekt som jag startade för ett år sedan (i tron om att det inte ALLS skulle vara så mycket jobb som det visade sig), och är essensen av två saker jag tycker väldigt mycket om: Heminredning och Kalifornien, i formen av doftljus. Dessa älskvärda små ting, som adderar så mycket stämning och känsla till hemmet. Det har varit en resa, med dofter och tillverkning och allt vad det innebär att starta ett nytt företag. Krävande, men så OTROLIGT roligt. Och jag är så STOLT över resultatet.

Kalifornien, denna plats som jag kommit att älska så otroligt, och har privilegiet att kunna kalla mitt hem. Som med sina berg, öken, hav och all dramatik däremellan är så ofattbart vackert att jag fortfarande kan bli gråtmild bara jag är ute och går med hunden. Lukten av SOL och allt den för med sig har jag kokat ner till dessa doftljus:

Joshua Tree med noter av cederträ, peppar, patchouli och tonkabönor. Point Dume luktar ros, svart vinbär, fresia, och patchouli. Silver Lake doftar fikon, sandelträ, mysk och patchouli. Alla är inspirerade av mina favoritplatser i Kalifornien och framtagna genom idéer och doftprover som skickats fram och tillbaka, fram och tillbaka.

Och de finns att pre-order på morenocalifornia.com . Gå in och bli bland de första att klicka hem ett ljus!

20

Kommentarer granskas inte i förväg. Kommentarerna omfattas inte av utgivaransvaret enligt yttrandefrihetslagen och de är inte heller en del av den grundlagsskyddade databasen expressen.se. Du som kommenterar är själv juridiskt ansvarig för vad du skriver.

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy och regler för kommentarer.

Följ mig på Instagram!

@jennieham
© Bonnier Magazines & Brands AB i samarbete med AB Kvällstidningen ExpressenTelefon: 08-736 53 00