ANNONS

MiniRunners

Minirunners är en ideell förening som står för prestationsfri rörelseglädje. Barn och vuxen deltar under lika villkor i en grupp där vi rör på oss tillsammans i frisk luft. Det är gratis och man behöver inte anmäla sig.

Minirunners startade januari 2019 av Ida och Stella B Olsson efter en ide om att bjuda in fler till sina egna joggingturer.

Allt eftersom tiden gått har konceptet utvecklats och blivit större. I dagsläget utbildar vi även fler coacher inom konceptet och fler kan ta del av rörelsen runt om i landet.

Hittills har utbildningarna varit på Riviera Strand i Båstad som generöst gett oss bra pris så vi kan hålla nere utbildningskostnaderna.

Vi har även fin hjälp från Hanna Skoog som skapat vår fina logo och som ger alla nya coacher en egen logo som de kan använda sig av när de marknadsför sin grupp.

Är du intresserad av att vara med oss i Båstad är det varje tisdag 17:15- cirka 18:00. Vi samlas vid Malenbadet och springer olika rundor i skog och inne i samhället.

Är du intresserad av att bli MiniRunners Coach kommer vi ha fler utbildningstillfällen till våren i Båstad. Håll utkik här på hemidan och på @minirunners instagram för datum.

Vill du veta i vilken ort du hittar din närmaste certifierade MiniRunners Coach klicka här

Vi vill rikta ett stort tack till våra sponsorer som gör MiniRunners möjligt

Hanna Skoog Fotograf och Grafisk Designer

H-Tryck i Markaryd

Riviera Strand Båstad

För övriga frågor maila: info@workoutispassion.se

© Bonnier Magazines & Brands AB i samarbete med AB Kvällstidningen ExpressenTelefon: 08-736 53 00