ANNONS
PersonuppgifterCookies

Han är min

/

Familj

,

Får man önska en god fredag gänget?

Min är sådär. Fortsatt förseningar i bygget och allt allt allt krånglar.. Stackars min man som får lösa allt. Han är helt enorm den karln! Jobbar som en tok och styr upp ett i princip helt nytt hus eftersom vi insåg när vi började att det var på väg att falla ihop…

Sedan kom hans födelsedag här mitt i all kaos. Han är inte lika petig som jag med föllsefirande men vi vill såklart ändå fira honom! Sen han fyllde 40 har han önskat sig löjromstoast och champagne på frukostbrickan men eftersom vi bor som vi gör med garderob i duschen och papp i taken så kände han att det kunde kvitta…;)

Jag gick ändå upp tidigt och gjorde en fin liten bricka till honom. Barnen hade båda fixat varsin grej. Stella köpte en vetekudde för egna pengar och Charlie skrev ett kort om en utlovad hike o picknick. Så fint.

684279E9-8AD9-41CF-9C1F-FBECB67523C0

En stunds mys med barnen fick han iallafall.

Jag hade köpt sneakers, en parfym, 4 vackra tallrikar och ett mobilfodral som såklart var fel storlek på.. Suck.. Hans nuvarande smular sönder.. Så nu får jag jaga rätt på ett annat.

Men mitt i myset så knackar det på fönstret 7.20 och rörmokaren behöver komma in. Bakom sängen. Såklart.. Hahah KAOS! Vi bara skrattade åt eländet… Snälla gode gud låt oss få klart allt innan vi går ituuuuuu!!

Sedan gick han till jobbet och jag tog en mil i skogen. För att landa lite i allt. Lugna mig så gott det går. Det var makalöst fint. Gick inte fort nånstans men jag mådde gott i hela själen efteråt. Sprang mest helt tyst och lyssnade till naturen och då o då satte jag på lugn musik.

B19E734A-5AC8-412E-984F-76DB5CD97B76

Jag är i Söder. Kvinnokompassen. Där jag lugnar ner träningen. Kropp o själ mår så gott då.

Sedan jobbade jag några timmar och hade bjudit ut min man på en mysig eftermiddag.

Vi tog bilen till Mölle för lunch på Grand Hotell vid havet i Mölle. Vi båda älskar Mölle och Arild . Kullahalvön är fantastiskt vacker och jag skulle så gärna vilja ha en liiiiiten liiiiiten stuga just vid havet. Det är en dröm!

29F67C42-0449-4C13-9B7D-8E0C57819373

Så vackra fastigheter i Mölle. Grand hotell är så fint ! Inte bott där och faktiskt första ggr jag var inne. Har bara sett det från utsidan innan. Å så Han. Mannen i mitt liv. 

320AAFB7-B0B1-4321-A3B1-4BCA9325758B

Oerhört god mat ! Jättejättegod torsk med färska grönsaker. Såklart han fick flagga på bordet ! =)

Sedan hade jag planerat nästa stopp vid Flickorna på Skäret. Ett urmysigt cafe på Kullahalvön som alltid är fullt av folk. Speciellt på sommaren men väl värt ett besök.

A4597D1D-0254-4EBE-9736-7D3EBD337268

Flickorna på Skäret. Man beställer i boden och får med fikat sen kommer de med kaffet.

262CC657-2005-4863-B8EC-AB49166299A1

Hunken tog kladdkaka och åt upp halva innan jag hann fota.. Jag tog en kardemummabulle !

Sedan åkte vi hem för några timmars jobb och fix med barnen innan bordet jag bokat på Hjorten i Båstad. Vi satt ute och barnen mötte upp där efter deras aktiviteter precis perfekt till att maten kom in. Vi satt alla och pratade om vad vi längtar efter när huset är klart och hur en ”drömdag” i nya huset ser ut. Så härligt att lyssna till vad de tycker om. Det som är det lilla i vardagen som betyder så mycket.

B870B7D5-804A-4704-8AF1-6329A5F4F259

Jag åt vegetarisk rätt och sippade lite på ett glas rött. Det vita jag tog till förrätten kunde jag inte alls dricka. Ni vet ibland smakar det inte alls gott med vin och ibland är det som kärlek i munnen. Då dricker jag inte. Samma med mat. Är jag inte sugen äter jag inte det , då tar jag något annat. Men smutta lite rött som sällskap kunde jag gott göra. Maten var som alltid TOP !

Tänk att jag ändå hade sån tur att jag fick den bäste direkt. ( ja jag hoppas du känner samma om din partner) =)Vi är liksom som ett. Han och jag är så sammansvetsade och vår kärlek så avgrundsdjup att jag inte ens andas lika lätt utan honom. Med det sagt innebär det inte att jag vill ha honom bredvid mig 24/7. Nejnej.. Att få längta till honom och sakna honom är en del av det. Att jag tar hand om mig, han om sig, vi om varandra och vi alla i familjen om varandra.

Men jag får nypa mig i armen när jag tittar på honom ibland. Tänk att han är min. 22 år har han varit min och jag kan inte tänka mig någon annan någonsin skulle kunna ta den platsen. Han är helt otrolig den karln. Han är ödmjuk, snäll, omtänksam, kreativ, optimistisk, driftig, handlingskraftig, lugn, klok, intelligent, stark, modig och nyfiken. Hans stora hjärta har hjälpt inte bara mig 1000 ggr utan också så många andra. Alltid en öppen famn att falla i och starka armar att bli lyft av. Förstår inte vad han är skapt av. Han är allt. Jag kommer följa honom vart han än går och vad som än sker. Kan bo i en hydda i skogen bara jag får ha honom och våra två galna små gullegrisar.

4288DD54-1233-4197-B3EB-4A5E119491DF

Han o jag. Riktigt riktigt slitna båda två just nu. Känns som vi åldrats 10 år senaste halvåret med allt som hänt . Ska bli SÅ skönt med ledighet i juli. Oj oj oj som vi behöver vila.

Så. Nu ska jag fortsätta dagens mötesmaraton och längta tills jag får pussa karln min igen.

ha en fin helg och ta hand om dig och de dina!

Kram Ida

2

Kommentarer granskas inte i förväg. Kommentarerna omfattas inte av utgivaransvaret enligt yttrandefrihetslagen och de är inte heller en del av den grundlagsskyddade databasen expressen.se. Du som kommenterar är själv juridiskt ansvarig för vad du skriver.

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy och regler för kommentarer.

© Bonnier Magazines & Brands AB i samarbete med AB Kvällstidningen ExpressenTelefon: 08-736 53 00