ANNONS
PersonuppgifterCookies

Konsten att växla ner

/

Pepp

,

Hej du vackra ljuva själ !

Jag måste först skriva att jag är SÅ SÅ TACKSAM att ni håller så fin ton! Jag blir så ledsen när jag ser elakheter på sociala medier och jag skulle inte klara massa spydigheter och diskussioner… Vill inte alls ha drama utan att man ska kunna kika in här när man vill utan stress eller negativ energi. Så tack för att ni läser och är snälla! Tack!

Jo. Nu har jag snart gått i mål med ett års riktigt intensivt arbete på olika sätt. Speciellt på jobbmässiga planet helt klart. Ökat antal timmar jag jobbat , tagit fler projekt och adderat boken på det. Sedan allt på det privata planet som är GALET när man ser på det från sidan.

men… det har jag inte kunnat. Det är bara att spotta i nävarna och göra ibland. Sedan har jag tagit små pauser när jag känt att det behövts. Men det är fasen inte lätt att komma ner en växel när man ligger o gasar på femman ju… Å ju mer gas desto mer bränsle går åt.

Nu har jag kört med bränslereserven ett tag och måste måste måste växla ner.

Så denna helgen har det varit målet. Jag dundrade in i fredagsmyset och kraschlandade i soffan efter mysmiddag med löjromstoast och ugnsbakad fisk. Tog inte ens en bild … Hahha..

Lördag morgon blev det kaffemys o lite mjuk yoga sedan jag och min cykel. Bara vi. Tomma vägar och med Sofie Sarenbrant nya bok Själsfränden i öronen. Jag njöt 43,43 km på platt mark längs Laholm och Mellbystrand. Så så så enormt njutbart helt utan prestation.

Dagen gick till att åka med Charlie på fotbollsmatch och greja lite i huset och att få ner pulsen . Inte göra saker i raketfart utan mer närvaro och sakta ner lite.

Svårt. Så sjukt svårt. Kroppen är lite på kaninpuls-nivå hela tiden nu så det är mycket enklare att springa intervaller hela tiden än att ta det piano.. Men jag lyckades helt ok ändå. Pausade på em och tog cykeln ner till badet för ett dopp i havet.

0F308011-A82C-430E-85D3-C7CD5A4BCF7A

Nu är alla bryggor lagda i Båstad! Malen är min. Inte den bästa då det är galet långgrunt tyvärr..

Kvällen drog Hunken fram grillen och lyckades! Hör och häpna ! Första gången på 22 år som han grillade bra! Det var så gott! Han gjorde knyten med foile . Färskpotatis och sötpotatis. Veg burgare, olika grönsaker och framförallt majskolv me salt o smör! Hur gott?! Älskar ! Barnen me. Dom studsade studsmatta och vi satt och njöt en stund i solen.

6D54648A-92C6-4E92-B02D-067EA6FC0AE1

Hunken. Han kan allt !. Nästan.. =)

Söndag morgon , hade inte sovit mitt bästa men ändå helt ok. Tog det vackert för att vakna sedan långpass med älsklingen på Bjäre. Vi njöt av en stund själva och pratade om allt mellan himmel och jord hela 16,2 km.

F5170CBC-99BD-4FD9-9342-5D47CCF3ABFA

Njutbart. Linne o shorts! YES!

Sedan gick vi hem och bytte om till badkläder, tog en stödmacka och åkte o bada!

A795CCCB-F1AA-4D4A-851C-F12FAB5E38FD

Jag och Han. Mannen i mitt liv!

Sedan fortsatte vi till bageriet och köpte bröd, lite kaffe croissant och satte oss vid havet och njöt. OJ oj! Jag kände mig nästan tårögd så härlig den känslan va! Helt stilla hav, lite gott att mysa med, mannen i mitt liv, frisk kropp som klarat springa och havet som svalkat min själ. SÅ tacksam. En stund att leva på!

BA1D6208-D254-4F15-825C-CB37D5BC52DD

Mysfaktor 10/10!

Eftermiddagen ägnade vi oss åt äventyr med kidsen! Mer om det på onsdag!

Nu ska jag heja på barnen när de ska springa lopp!

Puss o kram

Ida

0

Kommentarer granskas inte i förväg. Kommentarerna omfattas inte av utgivaransvaret enligt yttrandefrihetslagen och de är inte heller en del av den grundlagsskyddade databasen expressen.se. Du som kommenterar är själv juridiskt ansvarig för vad du skriver.

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy och regler för kommentarer.

© Bonnier Magazines & Brands AB i samarbete med AB Kvällstidningen ExpressenTelefon: 08-736 53 00