ANNONS

God Jul !

/

Pepp

,

Önskar dig en riktigt God Jul fylld av kärlek.

Julen för mig handlar inte alls om presenter . Inte vem som ger eller får vad. Det handlar om att ge och ta emot kärlek. Med och från människor som står dig nära. Tacksamheten att ens ha någon som står dig nära.

Jag vill här skriva till dig som kanske har dåliga minnen från jul. Dig som kämpar eller lider på något sätt. Du som kanske är ensam.

Du finns. Du finns och du syns. Du ÄR värdefull. Livet är långt ifrån rättvist och fy bubblan så mycket elände det finns där ute. Men det finns också ljus. Det finns historia som går att lämna. Det finns nya vägar att ta. Nya spår att följa. Jag förstår om inte alltid känslan är så men jag vill med denna lilla text skicka dig mod. Mod att våga lämna det som varit. Tillåtelse att lämna det som varit. Acceptans att det kanske är. Kraft att se vad som kan bli.

Ditt liv är nu. Hur genomjävligt det än må vara och speciellt i juletid- du lever nu. Du är satt här på jorden med ett syfte och du är älskad. Universum vill att du finns här med det du är. Du måste inte förändra något hos dig för att fylla det syftet. Det räcker att du är här.

Så snälla- säg hjälp om du behöver. Hitta den hjälp du behöver för att skänka dig frid. Du är så fin och värdefull och du förtjänar allt gott.

Jag skickar dig all kärlek. All min kraft och jag känner hur du kämpar. Till dig som är tacksam- fint. Gud så vackert att du kan se vad du har och känna tacksamhet. Julen handlar om kärlek. Så ge till någon. Både någon du håller kär och kanske någon du inte ens känner. Tillsammans skapar vi mer kärlek.

En riktigt God Jul

/Ida

Ida_Look1_01

Hanna Skoog

2

Kommentarer granskas inte i förväg. Kommentarerna omfattas inte av utgivaransvaret enligt yttrandefrihetslagen och de är inte heller en del av den grundlagsskyddade databasen expressen.se. Du som kommenterar är själv juridiskt ansvarig för vad du skriver.

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy och regler för kommentarer.

© Bonnier Magazines & Brands AB i samarbete med AB Kvällstidningen ExpressenTelefon: 08-736 53 00