ANNONS
PersonuppgifterCookies

YinYoga för julefrid

/

Okategoriserade

,

Jo älskling. Du har tid.

För det vet vi- att när du pausar och ger dig tid kommer du ha kraft till det du måste göra.

Här har jag satt ihop lite kärlek för hjärtat:

Starta med sittande valfri position

Andas djupt 20 andetag. Räkna var och en av dessa. Så sakta du kan. Låt andetaget gå ner i botten av magen. Låt det vidga magen och bröstkorgen. Lägg gärna en hand på hjärtat så du känner det lyfta. Lägg ALL din uppmärksamhet kring hjärtat när du andas. Känn värmen i hjärtat. Så fort tanken rör sig bort. Kom tillbaka till hjärtat och visualisera hur det värms upp.

Sedan. Intag varje position med kärlek. Pressa inte in dig i den. Mjukna in i den och cirka 60-65% av ditt max. Inga ytterlägen. Du ska kunna fullfölja andetagen hela portionen igenom. Håll den statiskt eller om du vill hitta en pulserande liiiiiten dynamisk rörelse. Varje position 3-4 minuter.

Avsluta passet liggande på rygg och känn ditt hjärtas lugn och värme.

All kärlek.

Ida

Valpen. Höft ovanför knän. Öppna bröstkorgen ner och låt hjärtat ta plats. En kraftfull öppning.

Halv brygga med stöd. Jag använder ett yogablock . Går bra med vad som helst som stöttar upp höften. Stoppa in skulderbladen under dig så hjärtat ligger på en platå.

Snigeln. Ser väldans avancerad ut men bredda knäna och gå så långt bak du kan. Alternativ nedan.

Alternativ till snigeln- Happy baby. Bredda knän och flexade fötter. Armar innanför eller utanför benen. Pressa ner sätet i mattan.

Sittande på knä eller korslagda ben med örn-armar. 2 minuter sedan byt till andra armens fattning 2 minuter.

0

Kommentarer granskas inte i förväg. Kommentarerna omfattas inte av utgivaransvaret enligt yttrandefrihetslagen och de är inte heller en del av den grundlagsskyddade databasen expressen.se. Du som kommenterar är själv juridiskt ansvarig för vad du skriver.

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy och regler för kommentarer.

Följ mig på Instagram!

@idabolsson
© Bonnier Magazines & Brands AB i samarbete med AB Kvällstidningen ExpressenTelefon: 08-736 53 00