ANNONS

Tempo, kaninpuls och tjut i öronen

/

Vardag

,

Ja det var mig ett hektiskt dygn i Sthlm. Kanske lika bra. Så slapp jag ju längta hem så förbenat =) Alltså jag är så hopplöst hemmakär. Dels till havet men också till De Mina. Hade dom tre varit med tror jag själen hade varit lite lugnare.

Men jösskuttapetter vilken fart det ÄR i Sthlm. Va mycket ljud och intryck…. Börjar fundera på om jag är högkänslig eller bara inte van vid allt eftersom jag lever som jag gör till vardags hemma i Båstad.

27BD21F0-3DB9-4BA5-A23A-7B257548321F

Vilsen i storstan…=) Kappa toteme, bralla gammal, skor Balenciaga.

På kvällen när jag skulle sova ringde det i öronen och hjärnan spelade upp allt på repeat som att den behövde några timmar att sortera in allt. Så mycket på en och samma gång.

På morgonen vaknade jag med lätt kaninpuls och visste inte först hur jag skulle få ner den- så tog jag mina djupa andetag och kort meditation på golvet. Där kände jag- skog. Jord. Jag måste ut. Snörade på mig skorna, tassade genom en vaknande stad med folk på väg till jobbet i full fart och min puls fortfarande hög.

När jag sedan kom ut på Djurgården började den sakta lägga sig, benen rörde sig meditativt mot grusets underlag och jag njöt av den friska luften, tystnaden och naturen som bjöds runt mig. När jag efter en kort runda kom  tillbaka till hotellet satte jag mig på sängen. Där lät jag känslan finnas . Den var helt totalt ändrad från innan. Jag blir nästan ibland chockad över vilken magi mysjoggen har för välmåendet. Jag hade ett lugn, ett välbehag och en lycka inuti kroppen nu. Det hade inte hänt något annat mer än att jag hade lyssnat till vad kroppen ville ha. Mäktigt.

23F0F77C-A3A5-4DF8-AA0E-DEDFDDA451A7

Mysjogg ÄR mitt livselixir!!!!

MEN med det sagt- jag älskar det också till en stor del. Att få träffa nya människor med brinnande ådra för det dom gör. Karismatiska människor som har driv, lust och man ser att det glittrar i ögonen när dom pratar om det. Så inspirerande.

Även allt jag ser , doftar och känner tar jag med hem i en liten påse som jag dels kan få inspiration till och dels få nya perspektiv.

Att världen är större än lilla Båstad och den trygghet jag lever i här. Det är viktigt tror jag. Att komma utanför skyltarna om det så är 3 mil från där man bor, för att få lite nytt in i systemet. Man behöver inte alltid gilla det eller vilja vara kvar där.

Det kan snarare vara så att man kommer hem sedan och uppskattar än mer vad man har hemma.

Jag träffade bla. Johanna Livijn, 4-barnsmamma och entreprenör utan dess like. Vilket riv i den kroppen alltså! Wow! Bla. grundare av Femme Open Padel som är en stor padelturnering för kvinnor. Genom den skapar hon olika samarbeten med kvinnor bakom som kan lyftas av varandra.

09C80F2B-08B4-4C09-A164-A681BFEC7CFE

Johanna o Suz. Vilken energi vi alla fick till.

Sedan träffade jag Paulina och Isabella på Bonnier. Gos i gos o mys! Bara ren förälskelse direkt! Vi har jobbat tillsammans ett tag nu men ju bara setts digitalt. Att få träffas IRL och utvärdera tiden, bolla nya idéer framåt och lära känna varandra är något alldeles speciellt. Jag var helt fylld av värme och motivation att fortsätta jobba tillsammans med dem sen.

5FA8E910-61DC-49CF-9F86-DD94B6B09CEF

Paulina o Isabelle från Bonnier och så Suz från Clarins var med en kortis innan hon gick till ett annat möte med Mira Fröling och Amanda Weibull Laurell.

Jag tog en snabb visit hos Na-Kd och Julia Alqvist som jobbar med PR där. De hade en vacker popup tillsammans med Dashl på Grev Turegatan. Jag hann få mitt livs snyggaste bryn och prata med Julia. SÅ underbar tjej. Sedan kom även Sajna Tegeltija som också jobbar med PR där. Lika gosig hon!

7A548972-75F3-4FE5-AF46-DC62363C1E88

Så snygga bryn! Voila!
Tröja byxa Zara. Halsband LWL Jewlery

D9FAD700-BD20-4FAA-A2E7-BE11A9807B09

Hon bara trollade o vips så hade jag nymålade snygga bryn.

CA2F9595-9431-4982-84D5-85C36E739E7C

Asså hur trötta ögon?! Hahah! Ni ser ju. Jag var SÅ redo att åka hem här efter. Sanja glittrar som alltid .

För mig handlar det alltid alltid om rätt magkänsla. Jag har gått emot den ibland genom åren som egen företagare och det har aldrig blivit bra. Att kunna säga nej, till även det som synes vara rätt, för att magen säger det, är svårt. Men SÅ rätt! Det jag lärt mig är att om det inte känns bra från början blir det inte bra i långa loppet.

När jag också säger nej öppnas hjärtat och vägen in till något annat. Jag tror på att bara jobba med människor jag trivs med. Ibland kommer negativ energi in men den avslutar jag så snabbt jag kan. Bara ljus in i mitt bolag. Det är en av anledningarna varför jag ju är min egen. Att jag kan gå efter den känslan.

Så ett mycket lyckat dygn med nya kontakter att jobba vidare med och massa härlig energi från starka , coola kvinnor! ÄLSKAR att jobba med andra kvinnor. Tillsammans är vi fasen oövervinnerliga. OCH- det finns ALLTID plats för fler!

Ha en fab weekend my love!

Massa kärlek till dig !

/Ida

4

Kommentarer granskas inte i förväg. Kommentarerna omfattas inte av utgivaransvaret enligt yttrandefrihetslagen och de är inte heller en del av den grundlagsskyddade databasen expressen.se. Du som kommenterar är själv juridiskt ansvarig för vad du skriver.

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy och regler för kommentarer.

© Bonnier Magazines & Brands AB i samarbete med AB Kvällstidningen ExpressenTelefon: 08-736 53 00