ANNONS

Alla dagar är inte solsken

/

Pepp

,

Ska bjuda på en riktigt kass dag och hur jag hanterar den..

Det började med en mjuk morgon . Klev upp 5:15 för att ha lång tid att vakna tills Anna skulle komma 06:00 för vår fredagsmil.

Jag har inga problem att vara själv med barnen men just idag önskar jag att jag hade haft avlastning… Hunken har varit borta sen ons morgon och kommer hem ikväll. Jag behövde den joggingturen med Anna. Gårdagen var total kaos med kaninpuls hela dagen.

Strax efter 10 min jogg ringer lille C med astmabesvär. Snabba som gaseller sprang vi tillbaka hem och jag fick hjälpa lilleman . Självklart . Alltså självklart inga problem men ni vet när man längtat såååå och får smaka lite på det sen avbryts man. Som att nästan få orgasm men inte kunna avsluta:):) LITE så känns ett avbrutet träningspass för mig.

Så… hem o mysa o ge medicin. Allt lugnt. Sen märker jag att min nylagade dator börjar krångla. Fortsätter så. Ringer support som pratar grekiska och stressen i halsen. Tar ett möte 09:00 som avbryts av Stella som ringer från skolan och har trillat. Har ingen bil- får sätta mig på cykeln i ilfart och tar hand om henne.
Sen kommer datakillen hem till mig. Det upptäcks ännu mer åt helv… med datorn. Massa saker borta och allt i en enda röra.

Fixar lunch , stresshandlar, glömmer betala på Ica så dom ropar efter mig, hämtar paket o glömmer körkortet så dom får ropa efter mig…. Kommer hem o allt smått som kan gå åt pipan gör det … Avslutas med ett STORT blogginlägg till er om vitaminer försvinner. POFF!

Där nånstans lipar jag . Så till en början rannsakar jag vad som är viktigast . Landar i det. Helt ok med allt det. Sen när stressen kryper på kommer irritationen med svordomar och pust.

Så- ur kroppen me de. Nu lipig och trött ska jag ta en yoganidra eller powernap sen svettas lite sen ett glas rött . Barnen får såklart mat och jag är dem nära hela tiden men behöver ändå vissa saker för att ta mig igenom det UTAN att det går ut över dem.

Som min Johanna säger- Känslor är inte förhandlingsbara. De är vad de är. Så de måste ut. SEN- gör något åt det. Till slut kommer jag nog landa i den relativa tanken om hur lite problem detta ändå är. Tanken att vi är friska har kärlek osv… Men det går inte att hoppa över massa steg innan det. Ej heller skuffa känslor åt sidan för de ” inte är lämpliga”….

Så nu ska helgen snart inledas till det bättre.

Hoppas din dag varit bra fina du!

Livet ändå du:) Vi alla har det.

Puss o kram

IDA

2

Kommentarer granskas inte i förväg. Kommentarerna omfattas inte av utgivaransvaret enligt yttrandefrihetslagen och de är inte heller en del av den grundlagsskyddade databasen expressen.se. Du som kommenterar är själv juridiskt ansvarig för vad du skriver.

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy och regler för kommentarer.

© Bonnier Magazines & Brands AB i samarbete med AB Kvällstidningen ExpressenTelefon: 08-736 53 00