ANNONS

Vilken roll spelar du?

/

Mode

,

Pepp

,

Jag har så många gånger försökt passa in och vara som de jag tror ska då börja tycka om mig. Eller letat efter någon att vara som. Så är jag hemma där.

Fast sen ju äldre jag blev så insåg jag att alla kommer ändå aldrig älska mig. Precis som jag inte älskar alla andra.

Det blev så mycket enklare att bli mer jag. Låta den jag är innerst inne fullt leva ut. SÅKLART med respekt för andra människor. Jag talar fortfarande ”me bönder på bönders vis”. Men jag försöker inte vara någon annan. Jag har slutat försöka få alla att tycka om mig.

Jag vågar visa mig sårbar för jag är ändå stark. Jag väljer att göra det mitt hjärta brinner för och säga nej till det jag inte vill. Genom att ha slutit helt frid med mig själv sen många år nu, är jag också fri.

Jag vet att det inte är lätt. Men det är inte lätt för någon. Tro inte jag halkat på ett skal in i framgång. Tro inte heller det inte ligger massa skit och hårt jobb bakom. För det gör det. Å vet du… Det är SÅ värt det.

Vad jag vill säga med detta idag är- Gör din grej. Var Du. Med alla dina sidor. För då landar du i genuin kärlek och älskar dig själv. När du gör det- kan du se och älska andra fullt ut. Du kan ha förståelse och tillit mot andra människor och du släpper taget om det du inte behöver bekymra dig för. Sen kommer det dagar då det inte är lika enkelt. Men överlag finner du en sådan ro och harmoni som gör att dina ögon glittrar och ditt andetag kan gå hela vägen ner…

Ja sen hjälper kaffe och glada skratt en hel del också..=)

Ha en fin lillelördag vackra själ.

Jag jobbar på ett nytt kreativt och oerhört spännande projekt.

Bjussar på gårdagens outfit. Kände mig fräsig =)

Pusssssss Ida

A7D52603-B4EC-4063-989E-80F6913DF045

Vid ett cykelställ mellan lunch och möte.

986662D6-844F-4852-B260-8DE188AC7D0D

Bralla Alhvar Gallery, Boots Gucci

7F05B689-9517-44F0-BD25-695BBB3B8CD4

Allt detta har ni säkert sett hos mig innan. Men kombinerat på andra sätt. Kappa Toteme, Halsband Edblad, Tröja American Vintage

6

Kommentarer granskas inte i förväg. Kommentarerna omfattas inte av utgivaransvaret enligt yttrandefrihetslagen och de är inte heller en del av den grundlagsskyddade databasen expressen.se. Du som kommenterar är själv juridiskt ansvarig för vad du skriver.

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy och regler för kommentarer.

© Bonnier Magazines & Brands AB i samarbete med AB Kvällstidningen ExpressenTelefon: 08-736 53 00