ANNONS

Du ÄR unik!

/

Pepp

,

Hej du vackra skapelse,

Jo du. Tänk hur allt liksom bara var rätt i tiden och du blev till, kom ut och blev dig själv just i detta liv? Så du är ganska unik vet du….

Såna där djupa filosofiska och ”flummiga” existentiella frågor är så viktigt att få tänka på ibland ändå ju. Vi lever så mycket med intryck och alltid nästan utanpå kroppen. Men lite tankar inåt ibland kan vi kanske nå en ny nivå av livslust och förstå att de små sakerna spelar eller inte alls spelar roll. För de små sakerna kan vara att du retar dig på något, du jämför dig, du söker något ouppnåeligt eller har onödig oro för något. För någon kan detta vara stora saker. Men genom att försöka förminska dem till små för att sedan mynna ut i inget tycker jag kan vara ett bra sätt att jobba bort dem.

Sedan bjuda in till livets stora saker. Så som att du ju kanske lever. Se till det du har just nu. De människorna du har omkring dig. Att du kan andas frisk luft om du vill varje dag. Kärlek. Frihet.

Man kan fasen inte alls gå runt och vara glad och lycklig jämt. Det är ingen. Men strävan efter att finna en inre ro. Där fokus ligger på det som GER dig något. Det är sååååå lätt att stirra sig blind på allt som skaver, det du inte har eller det som inte blev. Gör det . Men tänk klart. Sätt punkt. Låt det bli små små stoft för att sedan likt en fis försvinna ut i atmosfären.

Nu är det höst. Verkligen tid att unna dig en smula stillhet. Gosa in dig lite mer.

Jag vet att resten av världen nu vaknar och det är lätt att ramla med i allt som ska ske. Men bestäm Du. Vad du vill och inte. Du har tid. Allt kommer igen.

Ta hand om dig älskade själ. Finns bara EN Du. Den är unik och så värdefull.

Kärlek

Ida

Ida_Skansen03

Foto: Hanna Skoog. Outfit. Röhnisch

Hanna Skoog

2

Kommentarer granskas inte i förväg. Kommentarerna omfattas inte av utgivaransvaret enligt yttrandefrihetslagen och de är inte heller en del av den grundlagsskyddade databasen expressen.se. Du som kommenterar är själv juridiskt ansvarig för vad du skriver.

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy och regler för kommentarer.

Följ mig på Instagram!

@idabolsson
© Bonnier Magazines & Brands AB i samarbete med AB Kvällstidningen ExpressenTelefon: 08-736 53 00