ANNONS

Las Vegas Wedding

/

Familj

,

Japp. Så va de. För 5 år sedan.

Vi gifte oss 2006 och hade ett så ljuvligt slottsbröllop. 120 gäster, vit lång fluffig klänning och allt matchande detaljer. Var nog lite av en bridezilla månaderna innan. Minns att jag var så nördig med detaljerna att jag beställde sockerbitarna till kaffet från USA för att de skulle vara bruna i råsocker formade som hjärtan. Hahah!

Jag var då 24 år. Blott ett barn eller nybliven vuxen.. Vi hade varit tillsammans i 6 år och jag tvekade inte en sekund på att han var mannen i mitt liv.

MEN eftersom vi hade så pamp o ståt- bröllop sa vi att vi måste bejaka den andra sidan av oss som ju är att vi är lite galna. Där och då bestämde vi- om 10 år förnyar vi löftena i Las Vegas. Med kort klänning och Hunken i skinnbrallor. Sagt och gjort. SÅ blev det.

Vi frågade alla våra närmsta vänner och familj. Många ville följa med men alla hade såklart inte möjlighet. Vi blev ändå ett gott gäng och jag  satt hemma i Sverige och styrde upp allt via mail och dåliga hemsidor. Jag ville ha det klassiska Little White Chapel och deras hemsida var från tidigt 90- tal typ… Ni vet de där första hemsidorna som gjordes… Så illa var det.. Massa information, massa val och olika kostnader. Man kunde både köpa vittnen till vigseln, låna bukett och om man ville ha Elvis som vigselförrättare. Vi valde en vanlig vigselförrättare men att Elvis skulle uppträda. Inte visste jag att han levde men där stod han i själva kapellet under vigseln. Helt otroligt =)=)Daniel hade en riktigt busig svensexa med alla killarna och jag fick en härlig förmiddag i spa med tjejerna samma dag som vigseln skulle vara. Daniel sladdade in vigseldagen 07:30 när jag och Charlie stod i dörren på väg ner till vår morgonpromenad.

” Pappa”! Utbrast Charlie.. Har du redan gått din promenad? Hahahahh… Nä…. Han hade partajat sig igenom LasVegas med grabbarna tills solen gick upp… Skoj hade dom nog.

Några timmars sömn för honom och sedan möttes vi alla upp på vårt rum och skålade i champagne. Vi gick som ett entourage hela vägen genom Bellagio ( som är gigantiskt). Vi fick visslingar och folk stannade upp och tog bilder av oss hela högen. Alla gästerna fick välja vad de ville ha på sig men vår uppmaning var ” håll inte igen nu. All in Vegas ” Så det glittrade om var och en på deras egna unika sätt. Min lillebror och kusin valde hawaii-skjortor. =) Kommer aldrig glömma den känslan när min Hunk gick där med skinnbrallor och två flaskor bubbel i händerna, barnen vid vår sida och människor vi älskar som var där för vår skull. Får ett stort leende när jag tänker på det.

DDE8A8F6-5D0A-409D-A5CA-9DEB403B433F

Han har inte riktigt använt skinnbrallorna efteråt tyvärr =)=)

Därefter bar det av med limo till kapellet. Alla tjejerna hade fått bli piffade i håret och de som ville fick makeup lagd. Dom var så fina och vi hade en så mysig stund där tillsammans.

C5EBBE2C-18D3-46E2-84B5-A089DB06F2AE

Jag- blond! Kan vi fatta att jag trilskades med det i flera år! ?

Jag fick makeup av min älskade Patzy som var med på plats.

Stella håll låda för alla i vanlig ordning och det slutade med att alla i personalen samlades runt hennes stol för att fascineras av denna färgsprakande tjej. Hon fick helt bestämma sin frisyr själv. Hennes hårfrisörska kom till mig flera gånger och frågade om jag inte skulle godkänna.. Men nej nej… Jag har aldrig bestämt över henne och kommer aldrig kunna göra.. Hon är sin egen underbara glittrande person. Det kommer jag aldrig ändra på.

0704B767-5C8F-4D71-A30A-73A8A535885F

Utanför Bellagio

255CE59A-CF91-4208-ACD8-65AFC2A8D8FB

Godingar !!! Stella hade bestämt att hennes flour skulle vara sådär. Framför ansiktet. hahah. Denna tös..

Sedan kom vi fram till kapellet där vigseln skulle äga rum. Det var några innan oss. Endel med fina bröllopskläder och några som körde Drive-thru . Alltså man satt kvar i bilen och fick bli gift ändå =)=)

BEE20ACD-E3D8-4B3C-B050-E9E5C565F667

Det var stekhett och Las Vegas osade värme, kärlek och galna upptåg

Väl inne i det lilla kapellet var det som i en film.

Jösses. Vigselförrättare pratade mer om vad allt skulle kosta eller kunde kosta och bad oss betala honom cash när vi stod där framme innan ceremonin gick av stapeln.. Alltså jag döööör !

6FDAAC7B-E0EB-4697-9AB7-DF9572AD60E8

I kapellet

Sen dog jag lite till när vi efter några minuter hade förnyat våra löften och Elvis började sjunga med en dålig karaeoke- mic och liten högtalare som skramlade värre än en kundvagn på kullersten.. Men vilket minne! Å sen fick alla gästerna lämna framvägen och vi skulle gå ut bakvägen och bli emottagen av våra gäster.

A87CA4B3-7E1A-4DE3-A024-9216DEB4E098

Där är han. Elvis !

3CF38538-5476-40DA-B6EB-8553325B82EE

Whoppa!!

På kvällen hade jag styrt upp en bröllopsmiddag på en av Bellagios fina restauranger. Där var det tal, god mat och skålar. Det blev en kort middag för alla var helt slut efter en magisk dag. Så vi tog allesammans en kort drink i baren sedan gick jag och Daniel upp och la oss med våra små troll utslagna men lyckliga!

4F93F057-66AF-4196-BB3A-E7FD895830F0

Dom hade gjort allt så fint. En bekant hade skrivit namnlappar som jag hade med mig från Sverige.

Under middagen höll Daniel ett tal till mig. Helt oväntat. Jag blev alldeles rörd och hade absolut inte förväntat mig det. Han gillar inte att hålla tal nämligen . Jag grät o grät o grät.

Så imorgon firar vi då 15 år som gifta och om 5 år är planen att förnya löftena igen. Bestämdes i Las Vegas var det skulle bli och det kanske ni får reda på en annan gång.

CCCDB724-BB33-4C7D-A954-63DB0E57CFE6

Ja o den där galningen. Så kär i honom !

Nu är vi i Danmark och myser några dagar både själva, lite med vänner och lite med barnen.

Ha en go onsdag raring!

Kärlek

Ida

7

Kommentarer granskas inte i förväg. Kommentarerna omfattas inte av utgivaransvaret enligt yttrandefrihetslagen och de är inte heller en del av den grundlagsskyddade databasen expressen.se. Du som kommenterar är själv juridiskt ansvarig för vad du skriver.

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy och regler för kommentarer.

© Bonnier Magazines & Brands AB i samarbete med AB Kvällstidningen ExpressenTelefon: 08-736 53 00