ANNONS

Tennis i Båstad

/

Vardag

,

Det är en speciell känsla när båstad kokar av tennis ändå. Det är liksom så det ska vara. I fjol blev det så platt och konstigt utan tennisen. Så att den är här är lycka!

6ED937A2-5A2A-4F78-BBA2-FF9A343EB126

Båstad Centercourt

Så många i vår by som ju lever på tennisen och allt det föder med sig. Jag tror säkert Båstad hade varit en attraktiv plats att besöka ändå men med tennisen adderas något extra. Härligt!

I söndags kollade vi kvalmatch med Leo Borg . Så roligt att se Björn Borgs son på centercourt . Måste vara en enorm press ändå att ha en sån pappa. Också en fördel såklart med allt han kan lära sin son.

8A849FCB-90F5-4D73-ABDB-42B0E2555AC6

Stekhett. Min blå linneskjorta från Ralph lauren åkte i tvätten när jag kom hem om en säger så..

Sen tog vi en glass i hamnkiosken och tittade på myllret av människor. Så härligt. Alla verkar så glada igen. Tycker det varit spänd stämning i hela universum ett tag men nu när alla landat i lite vaccin och lärt sig hålla avstånd kanske man slappnar av lite mer och hittar frid i själen. Det ser ut så här i vår skyddade lilla sagolika by iallafall.

2BFAAB4C-AAFF-4A8C-AFA7-9524EE9E3863

Mums!

Blir nog en glass till idag. Stella jobbar denna veckan på Boathouse glasskiosk. Så sväng gärna inom för att träffa den sötaste av glassförsäljare som finns =)

9ACF8B81-11AD-4402-BAC8-2CD539A246D6

Min Stella Star!

Ha en fin dag vännen,

Ta hand om dig!

0

Kommentarer granskas inte i förväg. Kommentarerna omfattas inte av utgivaransvaret enligt yttrandefrihetslagen och de är inte heller en del av den grundlagsskyddade databasen expressen.se. Du som kommenterar är själv juridiskt ansvarig för vad du skriver.

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy och regler för kommentarer.

Följ mig på Instagram!

@idabolsson
© Bonnier Magazines & Brands AB i samarbete med AB Kvällstidningen ExpressenTelefon: 08-736 53 00