ANNONS

Att ge komplimang

/

Mode

,

Pepp

,

Sjung om studentens lyckliga dagar!

Ja det var verkligen den roligaste dagen i livet vid den tiden. Sen slog vårt bröllop den placeringen och sedan fick vi barn och det slog allt. Men som 19-åring på Schlätta var ju just student-dagen den roligaste!

Mammas kusin hade sytt upp en klänning i thaisiden som jag älskade! Kände mig så fin och mallig i den vita skapelsen och ville aldrig ta av den. Provade den flera gånger innan själva dagen och jag kunde inte tro det var sant! Att jag fått en så fin klänning!

Festerna innan studenten var helt galna! Jag som ju inte ens gillar fest tyckte ändå det var livet att få komma runt till klasskompisarna och fira något så stort som att skolan äntligen var slut.

Mamma bakade paj i flera veckor inför mottagningen och pappa reste tält. Även om jag inte då bodde hemma, utan redan med Daniel så ville jag ha mottagningen hemma i Emtunga. Det blev så mysig dag och jag minns den än idag.

Så att få uppleva andras student tar ju en helt klart tillbaka till den tiden och man gläds med dem.

C1EDA3AF-188A-4F81-96BB-59D0F15FAB59

Micke o Maria har ett alldeles enastående vackert hem! Stella hade bakat till Ebba och vi hade köpt en sommarväska i present.

Ebba tog studenten från Akademi Båstad och vi var inbjudna. Jag och trollen för Daniel var bortrest. Vi dammade av finkläderna och travade iväg några hus bort och fick en så härlig kväll i student-glädje!

38AD0DAF-6A64-4B64-B3B1-651A683CB133

Var livrädd att jag skulle drutta i poolen =)

320EFCBD-4273-42BF-9A73-4B6DDF2295A8

Ännu räddare att kidsen skulle drutta i =)

Härligaste på kvällen var väl ändå studentens fina fina farmor som reser sig från bordet när jag ska gå hem och kommer fram med ett brett leende och säger att hon var bara tvungen att tala om för mig hur fin jag var.

Att jag hade så fina kläder och skor. Tänk hur glad man kan bli va!? Hon tog sig tiden och modet att glädja mig. DET inspirerar mig att göra detsamma. För en komplimang blir man så glad av! Speciellt av de man inte känner! Så nästa gång vi ser någon som gör något fint eller har en fin kjol- gå fram! Säg det! Man blir så glad och det smittar och bärs vidare!

BB4EE22A-CD38-4841-BFAD-EB8133A7A818

Gamla trasor . Vitt linne från Stella Macartney och pennkjol från Zara. Glajjor Alexander mqueen Skor Valentino.

Ha en fin dag och ge någon en komplimang vetja!

Kärlek Ida

0

Kommentarer granskas inte i förväg. Kommentarerna omfattas inte av utgivaransvaret enligt yttrandefrihetslagen och de är inte heller en del av den grundlagsskyddade databasen expressen.se. Du som kommenterar är själv juridiskt ansvarig för vad du skriver.

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy och regler för kommentarer.

Följ mig på Instagram!

@idabolsson
© Bonnier Magazines & Brands AB i samarbete med AB Kvällstidningen ExpressenTelefon: 08-736 53 00